Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 24. jūlijs
Cita pasaule
2017. gada 24. jūlijs, 05:50

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 24. jūlijs

Kasjauns.lv

Ko zvaigznes sarūpējušas šodienai:

AUNS

Aunam var šķist, ka šodien ir vērts riskēt un bez liekām pārdomām mesties izaicinājumos, taču tomēr mazliet jāuzmanās. Iespējams, tu nepārredzi visu laukumu. Darbīgas enerģijas diena, tomēr jebkam, ko dari, pieslēdz prātu un empīrisku analīzi.

VĒRSIS

Vēlme "nogaršot" aizliegtu augli, izdarīt ko tādu, ko agrāk nebūtu pat mēģinājis. Spēcīgi emocionāla diena, kad alkas pēc atzinības ņems virsroku pār bailēm no izgāšanās. Laba diena lieliem pirkumiem vai, piemēram,  nākamās dzīvesvietas noskatīšanai.

DVĪŅI

No vienas puses problēma izskatīsies milzīga, no otras - Dvīņa apziņa, ka citu problēmu gūzmā tas tāds nieks vien ir. Ar vieglu attieksmi panāksi daudz vairāk nekā pamatīgi iespringstot. Vakarpusē labs laiks jaunu attiecību dibināšanai - pirmajam (vai trešajam?) randiņam.

VĒZIS

Sabiedrības kritiku šodien vari uztvert sevišķi asi, pat neadekvāti. Pusi no problēmām piedomāsi klāt, jo patiesībā viss nemaz nav tik nelāgi kā varētu šķist. Interpretē citu pateikto maksimāli viegli, saudzējot savu pašapziņu.

LAUVA

Nu jau vairākas dienas Saule iegājusi Lauvas zīmē - izmanto šo laiku, tas ir tavs veiksmes laiks! Kareivīgums tiks novērtēts, un visi sāktie projekti jau sākotnēji paredz veiksmi. Laba diena diženu plānu kaldināšanai.

JAUNAVA

Izcila diena radošo jomu pārstāvjiem - tevi pamanīs un par tevi runās. Iegūtās rētas dziedēsies viegli. No rīta var šķist, ka visi kā sazvērējušies pret tevi, taču Jaunavu loģiskais prāts visu saliks pa vietām.

SVARI

Idejas atradīsies, ja cītīgi tās meklēsi un nebaidīsies lūgt padomu kādam gudrākam par tevi. Lieliska diena estētiskajām operācijām, skaistumkopšanai, naudas investīcijām savā izskatā.

SKORPIONS

Šodien aizej uz kādu vietu, kur nekad nav būts (vai nav būts sen, sen, piemēram, kopš bērnības). Tieši neparasti apstākļi var mudināt uz liktenīgām pārdomām un secinājumiem, kurp tālāk virzīt savu dzīves ceļu un personīgās dzīves serpentīnu...

STRĒLNIEKS

Vēlme, lai tevi pamana, lai paskatās uz tevi, ievēro, novērtē un pauž atzinību. Dod vaļu savam ego! Ja tev ir ko teikt, neklusē, bet meklē domubiedrus. 

MEŽĀZIS

Nesen iepazīts cilvēks, kurš kādu laiku šķitis kā "pazudis no skatuves", var piepeši uzrasties. Turklāt ar piedāvājumu, ko vērts apdomāt. Mežāža aprēķins pateiks priekšā - klausīt tam, vai tomēr ne.

ŪDENSVĪRS

Šodien atbrīvojies no piespiedu pienākumiem un centies maksimāli iepriecināt savas esības garīgo pusi. Visvienkāršākais - radoši slinkot un domāt par sevi, ne citiem. Tu gūsi drīzu atgriezenisko saiti.

ZIVIS

Darbs dzen darbu un pa vidam neskaitāmi pārpratumi. Apkalpojošajā nozarē strādājošajiem šī var būt visai skarbu pārbaudījumu pilna pirmdiena, taču to visu kompensēs dienas izskaņa - labi draugi, mīļotais cilvēks, nepiespiesta atmosfēra.