foto: Vida Press
Lūk, kādu tērpu kāzām izvēlējusies ASV pirmā lēdija Melānija Trampa
ASV pirmā lēdija Melānija Trampa kāzu svinībām izvēlējusies pēc pasūtījuma darinātu modes nama „J. Mendel” kleitu.
2017. gada 28. jūnijs, 06:40

Lūk, kādu tērpu kāzām izvēlējusies ASV pirmā lēdija Melānija Trampa

Kasjauns.lv

Aizvadītajās brīvdienās kāzas svinēja ASV finanšu ministrs baņķieris Stīvens Mnučins (54) un viņa līgava skotu aktrise Luīze Lintone (36). Kāzu viesu vidū bija arī valsts pirmais pāris – prezidents Donalds Tramps ar kundzi Melāniju.

foto: Vida Press
Melānija Trampa „J. Mendel” zīmola kleitā.

ASV pirmā lēdija Melānija Trampa no savām jaunajām mājām, Baltā nama, izgāja tērpusies maigi rozā vakarkleitā bez piedurknēm. Melānija kāzu apmeklējumam izraudzījusies modes nama „J. Mendel” darinātu tērpu un zīmola „Manolo Blahnik” augstpapēžu laiviņas miesas krāsā. Koptēlu viņa papildinājusi ar pieskaņotu „clutch” somiņu.

Melānija Trampa dodas uz kāzām

ASV finanšu ministra Stīvena Mnučina un viņa līgavas skotu aktrises Luīzes Lintones kāzu svinību apmeklējumam ASV pirmā lēdija Melānija Trampa ...

gallery icon
5

„J. Mendel” kleita ASV pirmajai lēdijai darināta pēc pasūtījuma. Elegantie brīvi krītošie volāni tikai vēl vairāk izcēla bijušās modeles aizvien nevainojamo figūru.

Garos matus Melānija atstājusi vaļējus un ieveidojusi vieglās cirtās. Kāzu svinībām pirmā lēdija izvēlējusies dabisku grimu, galveno akcentu liekot uz dūmakaini ietonētām acīm.

foto: Vida Press
Amerikas Savienoto Valstu (ASV) augšpalāta – Senāts – šā gada februārī apstiprinājis finanšu ministra amatā baņķieri Stīvenu Mnučinu. Baņķieris ar līgavu Luīzi Lintoni zvēresta nodošanas ceremonijā Baltajā namā pie prezidenta.

Kāzu apmeklēja arī viceprezidents Maiks Penss, kā arī Trampa meita no prezidenta Donalda Trampa pirmās laulības – Ivanka Trampa ar vīru Džaredu Kušneru.

Līgava Luīze Lintone savā Lielajā dienā bija tērpusies pēc pasūtījuma darinātā „Ines Di Santo” līgavas kleitā. Līgavai šīs ir otrās laulības, bet līgavainim Stīvenam Mnučinam jau trešās.

Melānija Trampa Itālijā

Melānija Trampa Itālijā

gallery icon
14

Melānija Trampa satiek Brižitu Makronu

Pirmās lēdijas apmeklē Magrita muzeju

gallery icon
12