foto: Vida Press
Skaisti kā pasakā: "Manchester United" futbolists apprec savu skolas laiku mīlestību
Futbola zvaigzne Mateo Darmians un Frančeska Kormani savā kāzu dienā.
Attiecības
2017. gada 17. jūnijs, 07:22

Skaisti kā pasakā: "Manchester United" futbolists apprec savu skolas laiku mīlestību

Kasjauns.lv

Viņi iemīlēja viens otru jau pusaudžu gados - un šonedēļ viens otram zvērēja mūžīgu mīlestību. Anglijas futbola kluba "Manchester United" un Itālijas izlases aizsargs Mateo Darmians (27) dzimtajā Itālijā apprecēja savu mīļoto - Frančesku Kormani.

Mateo un Frančeska viens otram jāvārdu teica draugu un tuvinieku klātbūtnē baznīcā, kura atrodas netālu no Mateo dzimtās pilsētas Lenjāno, kura atrodas apmēram 20 km uz ziemeļrietumiem no Milānas.

Rūgts! "Manchester United" futbolista Mateo Darmiana un viņa Frančeskas kāzas

Anglijas futbola kluba "Manchester United" un Itālijas izlases aizsargs Mateo Darmians šonedēļ dzimtajā Itālijā apprecēja savu mīļoto - Frančesku Kormani. ...

gallery icon

Slavenā futbolista precības kļuva par vērienīgu notikumu mazās pilsētiņas iedzīvotājiem - viņi vārda burtiskā nozīmē bija aplenkuši baznīcu un ar mobilajiem tālruņiem iemūžināja gan jauno pāri, gan arī pārējos laulību ceremonijas dalībniekus, kuru vidū, protams, bija arī Mateo kolēģi futbolisti.

Dažas dienas pirms kāzām, 11. jūnijā, Mateo Darmians kopā ar Itālijas izlasi ar graujošu rezultātu 5:0 uzvarēja Lihtenšteinas valstsvienību, cīnoties Pasaules futbola čempionāta atlases posmā.