foto: Caters News Agency
Vīrs 50 gadu jubilejā Sonjai pasniedz īpašu dāvanu - jauku paradīzes stūrīti. FOTO
Sonja pie savas paradīzes mājiņas - vietas, kur patverties no vīru radītās kņadas.
2017. gada 27. maijs, 19:21

Vīrs 50 gadu jubilejā Sonjai pasniedz īpašu dāvanu - jauku paradīzes stūrīti. FOTO

Kasjauns.lv

Vīrs Sonjai Volkerei no Lielbritānijas viņas 50 gadu jubilejā pasniedza neparastu un ļoti vērtīgu dāvanu - paradīzes stūrīti, kurā patverties un atpūtināt prātu no mājas vīriešu radītās kņadas. 

Sonjas paradīzes stūrītis

Sonjas paradīzes stūrītis

gallery icon

Nelielā ēka ir tik neparasta, ka izpelnījusies britu mediju uzmanību. Tie vēsta, ka māja no grīdas līdz griestiem ir piebāzta ar tradicionālajiem britu interjera priekšmetiem un mēbelēm. 

Sonja stāsta, ka dzīvošana vienā mājā ar diviem dēliem un vīru reizēm prasa daudz spēka, tāpēc viņas vīrs, rūpējoties par ģimenes vienīgo sievieti, uzcēla šo brīnumu pats savām rokām, no nulles. 

Paradīzes stūrīša saimniece šo dāvanu īpaši novērtē, jo ikdienā arī strādā divos darbos, tāpēc vieta, kur pabūt vienatnē un klusumā, ir patiesi neatsverama vērtība.

Šāda stūrīša uzbūvēšana Sonjas vīram izmaksāja aptuveni 1000 eiro. Lielu prieku radījis arī fakts, ka mājiņa ir jāiekārto - lai izveidotu šo neparasto interjeru, kundze skraidījusi pa komisijas veikaliem, kā arī sērfojusi pa "Facebook" lapām un interneta izsolēm. 

Sonja savu būcenīti pieteikusi konkursā, kurā ik gadu tiek noskaidrota jaukākā šāda veida mājiņa valstī.
 

Tēmas