7 gadus veca meitene uzraksta vēstuli, ka vēlas strādāt Google. Un saņem pārsteidzošu atbildi!
7 gadus vecā Hloja apņēmīgi dodas uz savu mērķi - viņa grib strādāt Google. Foto: twitter.com/GoogleGirlGB
Bērni
2017. gada 30. marts, 05:55

7 gadus veca meitene uzraksta vēstuli, ka vēlas strādāt Google. Un saņem pārsteidzošu atbildi!

Kasjauns.lv

Pajautājot septiņgadniekiem, kas viņi vēlas būt, kad izaugs lieli, biežākā atbilde ir – kosmonauts, ugundzēsējs, rokzvaigzne... Taču 7 gadus vecā britu meitene Hloja Bridžvotere jau tagad zina, ka vēlas strādāt Google (labi, labi, varētu arī šokolādes fabrikā vai kļūt par olimpisko čempioni peldēšanā).

Apņēmīgā Hloja jau ir spērusi nozīmīgu soli sava mērķa virzienā – viņa šim uzņēmumam uzrakstījusi vēstuli ar lūgumu pieņemt viņu darbā. Interesanti, ka šī bija vien otrā vēstule Hlojas mūžā – pirmā bija Ziemassvētku vecītim. Un – liels bija mērķtiecīgās jaunkundzes un viņas ģimenes pārsteigums, ka uz savu Google adresēto vēstuli viņa saņēma vēstuli. Turklāt to bija rakstījis neviens cits kā Google ģenerāldirektors Sandars Pičajs, vēstī boredpanda.com.

„Godātais Google bos,” rakstīja Lielbritānijas pilsētiņā Herefordā dzīvojošā septiņgadniece, „mani sauc Hloja, un, kad izaugšu liela, vēlos strādāt Google.”
 

Vēstuli Hloja uzrakstīja pēc tam, kad bija jautājusi savam tētim Endijam, ko viņš gribētu darīt, ja nebūtu ledusskapju detaļu pārdevējs. Tēvs atbildējis, ka būtu lieliski strādāt Google, un parādījis meitai dažus foto no uzņēmuma telpām Silīcija ielejā. Kad Hloja ieraudzīja tur esošos sēžammaisus, slidotavu un kartingus, viņa uzreiz saprata, ka ir atradusi savu sapņu darbu.

Tētis iedrošināja meiteni uzrakstīt motivācijas vēstuli, un viņa to arī izdarīja. Neviens pat necerēja saņemt atbildi, taču tā pienāca! Un jau pēc dažām dienām. Un pats neticamākais bija, ka septiņgadīgajam bērnam bija atrakstījis pats Google ģenerāldirektors.

„Dārgā Hloja,” bija teikts vēstulē, „sirsnīgs paldies tev par vēstuli. Man prieks, ka tev patīk datori un roboti, un ceru, ka tu arī turpmāk interesēsies par tehnoloģijām. Ja tu turpināsi tikpat smagi strādāt, es ticu, ka piepildīsi visus savus sapņus un sasniegsi visu, ko vēlies – sākot ar darbu Google un beidzot ar olimpisko čempioni peldēšanā. Gaidīšu tavu darba pieteikumu pēc tam, kad būsi pabeigusi skolu. Visu to labāko tev un tavai ģimenei vēlot - Sandars Pičajs, ģenerāldirektors.”
 


Ar meitas vēstuli savā Twitter un LinkedIn profilā palepojies viņas tētis Endijs, saņemdams vairāk nekā 3000 „sirsniņu” un 1800 pārpublicējumu. Sociālajos tīklos netrūka arī uzslavu meitenes notivācijai un raksturam.

Hlojas vēstule tiešām bijis īsts veiksmes stāsts – viņa kopā ar vecākiem un mazo māsiņu Holliju pēc Google uzaicinājuma jau paviesojusies uzņēmuma telpās Londonā.
 

Tagad Hloja krāj naudu, lai dotos uz Google centrālo ofisu Amerikas Savienotajās Valstīs. Meitene ziņo, ka viņas krājkasītē "cūciņā"  jau esot 47 britu mārciņas.