Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 22. marts
Cita pasaule
2017. gada 22. marts, 06:11

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 22. marts

Kasjauns.lv

Izlasi, ko zvaigznes sola šodienai:

AUNS

Auniem lielākā uzmanība šodien jāpievērš savai pašsajūtai, - citu vajadzības noteikti pagaidīs. Kāda iekšēja sajūta, varbūt intuīcija, var ziņot par nopietnu problēmu. Daudzi var saskarties ar gaišredzības impulsiem. Izmanto to savā labā.

VĒRSIS

Tiem Vēršiem, kuri darbojas lielas ietekmes sfērās, šī var izvērsties par gada labāko dienu. Politiķiem - izcila! Liec lietā savas runas dāvanas un nebaidies pielietot pat glaimus un lišķīgus smaidus. Tikai pats "ieeļļosi" savu ceļu uz panākumiem visaugstākajos plauktos.

DVĪŅI

Darāmā būs daudz, taču visu paspēt nebūs iespējams. Sadali prioritātes, izvēlies, kam gribi veltīt visvairāk pūļu. Tas arī atmaksāsies jau drīzumā! Daudzus Dvīņus var pārņemt nenosakāma nostaļģijas sajūta, eksistenciālas skumjas.

VĒZIS

Vēzis dzīvos cepuri kuldams, ja vien viņu neiztraucēs negaidīti lūgumi, kurus būs grūti apmierināt, lai gan, protams, gribētos. Cita starpā vērts pievērst uzmanību savai veselībai: tieši šobrīd organisms var raidīt signālus par kādu smagi ielaistu kaiti, kas tūdaļ jāārstē.

LAUVA

Ierobežojumus necietīsi. Ja ar tiem saskarsies, centīsies apiet, lai ko tas prasītu. Brīvības diena kā garā, tā darbā. Iespējams, Lauvām galvā pavasaris, un domas pie gaužām romantiskām padarīšanām, nevis pienākumiem. Saņemies, izdari, un tad laid dzīvē!

JAUNAVA

Jaunavām kā allaž aktuālākā būs nauda. Īpaši, ja tās šobrīd nav pārāk daudz. Lai to iegūtu, nedaudz jāpaciešas. Strādā no sirds un nesmādē arī aizņemšanos, ja ir tāda vajadzība. Brīvajiem Jaunavām var rasties izvēles iespēja no sērijas "kam lai sēžu kamanās".

SVARI

Ja jūti, ka jāmaina darbs vai profesionālā sfēra, apdomā savas sajūtas divreiz pa deviņi. Tās var būt gan vienkārši emocijas, gan arī patiešām dzīvi mainošs būtisks lēmums. Nekādus soļus šajā virzienā gan pagaidām vēl nesper, taču prātā izcilā visus par un pret.

SKORPIONS

Kaislīgas emocijas, kuras uzjundīs tieši cilvēki tev apkārt (nevis mūzika, teātris vai kādas nebūt fantāzijas). Apkārtesošajiem ļaudīm šodien pār Skorpionu būs liela vara un ietekme.

STRĒLNIEKS

Draudzīgas satikšanās var pavērt slūžas kam daudzkārt kaislīgākam. Izvērtē, vai spēsi "nest" to, ko dzīve tev šodien var piespēlēt... Pastāv risks iemīlēties nepareizajā cilvēkā un ļauties notikumu virpulim, kas gan var sniegt daudz jūsmīga prieka, taču ne konstantu laimi.

MEŽĀZIS

Ja tev ir iebildumi pret kādu kolēģi vai viņa darba manierēm, runā skaidru valodu, nevis aplinkus vai - nedod dievs - baumojot. Šodien gan tu, gan citi vari nokļūt ļaužu runās, intrigu virpulī, kas būs ļoti samežģīts, un normāla cilvēka dzīvē tādas banalitātes ir liekas.

ŪDENSVĪRS

Saki komplimentus citiem un baudi atgriezenisko saiti! Šodiena Ūdensvīram var atnest kādu negaidītu atzīšanos mīlestībā. Tiesa, varbūt nezināsi, ko ar nule uzzināto darīt. Nāks laiks, nāks padoms, galvenais - nesteidzies.

ZIVIS

Zivīm izkāpt no viņu tik ērtās sapņu pasaules palīdzēs gluži sadzīviski pienākumi un nebūšanas. Uzmanība jākoncentrē citu vajadzībām, lai gan gribētos pievērsties sev. Vakarpusē centies palutināt mīļoto cilvēku; gūsi daudz labu emociju.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock