Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 12.augusts
Cita pasaule
2016. gada 12. augusts, 06:54

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 12.augusts

Jauns.lv

AUNS

Darbīga, steidzīga, iespējams, pat nedaudz kaitinoši aktīva diena, taču šodien paveiktajam būs iepriecinošas sekas jaunnedēļ. Jo vairāk darāmā, jo vairāk paspēsi. Ja vakarā nogurums nebūs ņēmis virsroku, visas iespējas nonākt ballītē un kvalitatīvi pavadīt laiku. Zvaigznes paredz iepazīšanos ar interesantu personību.

VĒRSIS

Viena no sirsnīgākajām un cilvēciski siltākajām dienām augustā, iespējamas sevišķi dvēseliskas tikšanās ar kādu sev nozīmīgu personu. Vientuļajiem vērsēniem var izdoties lieliska laika pavadīšana vienatnē - ar grāmatu, kino vai vīna glāzi. Iedziļināšanās pašā.

DVĪŅI

Sajutīsi citu cilvēku paaugstināto emocionalitāti un tulkosi to pa savam, tādēļ iespējama neadekvāta dusmu izpausme. Diena nav piemērota svarīgu papīru, dokumentu parakstīšanai - to atliec uz pirmdienu. Lielāko prieku Dvīņi šodien var gūt no bērniem vai dzīvniekiem.

VĒZIS

Ja jūti, ka darba ir pārāk daudz, šodien atļaujies strādāt "atvieglotajā režīmā". Neņem pie sirds augstākstāvošo pārmetumus! Pastāv risks iekulties apšaubāmās dēkās, kas ilgtermiņā neko labu nenesīs. Piemērota diena, lai plānotu, piemēram, testamentu vai nekustamā īpašuma pārrakstīšanu, dāvinājumu.

LAUVA

Lauvām šī diena pagalam nepiemērota kredīta ņemšanai vai jebkāda cita veida aizdevuma lūgumam - naudu būs grūtības atdot. Vainojot citus, zaudēsi enerģiju. Iespējams, visprātīgāk būtu pavadīt mierīgu piektdienu savu tuvāko lokā. Rūpīgi pārdomāti pirkumi izdosies, mantas kalpos ilgi.

JAUNAVA

Gribēsies pievērst sev citu cilvēku uzmanību. Jaunavu sievietēm tas nozīmē lieliski uzmirdzēt negaidītā tēlā negaidītā vietā! Iespaids, ko spēsi atstāt uz apkārtējiem, var būt paliekošs, tāpēc jāpiedomā pie tā, ko, tavuprāt, citiem jāredz un jāsaprot.

SVARI

Emocionāli svārstīga diena. No priekiem līdz bēdām. Atpūta pie dabas, skatīšanās zvaigznēs, rimtas vakara pastaigas dos tik kāroto stabilitāti. Augoša mēness laikā daudzi jutīs paaugstinātu apetīti, tomēr centies savus pārdzīvojumus "neapēst" pārāk barojošas pārtikas veidā.

SKORPIONS

Seksualitāte tā vien prasīsies beidzot izlauzties! Diena, kad ļoti iespējams tikt pie bērniņa. Tām, kas mazuli neplāno, paaugstinātais šarms jāliek lietā sociālo kontaktu dibināšanā. Šodien var sākties kāda ļoti jauka un arī materiāli izdevīga draudzība.

STRĒLNIEKS

No citiem prasīsi pārāk daudz. Pirms kādu tiesāt, divreiz apdomā savu sakāmo. Piemērota diena, lai iepirktos - pirkumi ne tikai sagādās prieku, bet arī izrādīsies ilgtermiņā labi kalpojošas lietas. Strēlniekiem šodien nebūtu vēlams kārtot darīšanas ar valsts iestādēm.

MEŽĀZIS

Ja jūti, ka darba kļūst arvien vairāk, atļaujies novilkt robežas un runāt skaidru, pat asu valodu. Ja vēlies garākus matus, diena kā radīta friziera apmeklējumam. 

ŪDENSVĪRS

Ja lietas nenorit tik raiti, kā gribētos, vai tieši tā, kā esi saplānojusi, par to nav jāraizējas. Visam ir kāda dziļāka jēga. Nepagūtais un neizdarītais var šķist kā "nāves grēks", taču vēlāk šī pati situācija pagriezīsies tev labvēlīgi. Lieliska diena, ko pavadīt šaurā uzticamu cilvēku kompānijā.

ZIVIS

Diena, kad ļoti vēlams atturēties no alkohola lietošanas. Lai arī ir darba nedēļas beigas, iekšējā emocionālā pasaule Zivīm pašām šķitīs "kā uz adatām". Nevēlamas attiecību skaidrošanas var beigties ar rūgtu nožēlošanu.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock

Tēmas