Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 13.augusts
Cita pasaule
2016. gada 13. augusts, 06:54

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 13.augusts

Jauns.lv

AUNS

Viss, ko darba nedēļā izdarīji, jau tuvākajā laikā tiks novērtēts. Gatavojies saņemt uzslavas! Šodien drīksti sevi palutināt, jo paveiktais tik tiešām lielākoties balstījies uz taviem pleciem un ir tava atbildība. Diena izcili piemērota tam, lai "restartētos" - dari to, ko saproti ar vārdu 'atpūta'. Pat ja tas kādam šķitīs kaut kas ārpus rāmjiem - dari!

VĒRSIS

Teiciens, ka strīdos dzimst patiesība, nesadarbosies ar Vēršu šodienas zvaigžņu aspektiem. Sīks nebūtisks kašķis var radīt dramatiskas sekas, tāpēc ieguvējas būs tās, kas pratīs paklusēt un/vai pamest konflikta epicentru. Personiskais miers tomēr svarīgāks par visu. Pie problēmu risināšanas atgriezies pirmdien, un skats uz lietām jau būs objektīvāks.

DVĪŅI

Iespējams, tevi māks garlaicība, pārdomas no sērijas "kāda gan vispār tam visam jēga..." Jēgas tik tiešām var nebūt, jo esi uzbūrusi ilūziju, kurai pat lāgā pamata nav. Sevišķi tas skar attiecību jomu. Aizgriezties un doties prom ir visvieglāk, tomēr ieteicamāk būtu vienkārši kādu laiku nogaidīt un it kā pazust, vislabāk - pazust savā istabā, sevī.

VĒZIS

Aktuāli naudas jautājumi. Kam tērēties tagad, kam labāk pataupīt vai ko vispār nevajadzētu pirkt. Ja tas attiecas uz klasiski sievišķīgām kaprīzēm, šobrīd tiešām labāk līdzekļus nešķērdēt. Lūdzot palīdzību no malas, liela iespējamība, ka saņemsi atteikumu.

LAUVA

Mīlestības diena. Ja esi ilgstošās attiecībās, šobrīd piemērots laiks nogludināt visus asumus un vienoties par kopīgiem plāniem nākotnei, partneris būs atsaucīgs un pakļāvīgs. Lieliska diena, lai atvainotos kādam, pret kuru esi bijusi netaisna un pašu grauž sirdsapziņa. Tevi sapratīs!

JAUNAVA

Iespējams diskomforts pašas mājās - viss apnicis, viss noriebies, neko negribas, lieciet mieru. Tāds dvēseles stāvoklis. Ej ārā no mājas, baudi kultūru vai jebko citu, kas sagādā prieku un sniedz garīgu veldzējumu! Pēc tam, kad redzēta svešu sabiedrība, mājās atgriezīsies ar patiku.

SVARI

Piemērota diena gluži praktiskiem skaistumkopšanas pasākumiem, atskaitot epilāciju, vaksingu. Palutini sevi ar sejas maskām un masāžu! Lieliski, ja to var veikt mīļotais cilvēks, tādējādi stiprinot attiecības. Tāpat lieliski būtu apciemot sen neredzētus radus.

SKORPIONS

Enerģijas ziņā visai svārstīga diena Skorpioniem. Šķitīs, ka nekas nav tā, kā vajadzētu būt, un gribēsies komandēt. To drīkst darīt, ja vien izdari to tiešām jēgpilni, pretējā gadījumā izsauksi uguni uz sevi un dabūsi noklausīties vēl desmit gadu senos pāridarījumos.

STRĒLNIEKS

Plāni nākotnei, Strēlniekiem ne pārāk tipiskā sapņošana acīm vaļā. Maz ticams, ka domās izauklētais piepildīsies un nesīs kādus augļus nākotnē, labāk ķeries pie reālas rīcības un darbojies ar sev "pieejamiem" instrumentiem, nevis staigā pa mākoņiem. Vienkārši pievērsies vairāk realitātei. Nakts sapņiem arī nebija nekādas nozīmes.

MEŽĀZIS

Grūtības koncentrēties uz patiešām būtisko, tā vietā piešķirot pārāk lielu nozīmi sīkumiem. Diena, kad labāk paklusēt, agresīvas domas paturot pie sevis. Emocionālu labsajūtu var sniegt saruna divvientulībā ar tuvu cilvēku, kurš nav asinsradinieks. Pilnīgi iespējams, tavs nesen iepazītais cilvēks, ar kuru sajuti īpašu saikni.

ŪDENSVĪRS

Estētisku baudījumu gūsi, aizejot uz kādu izstādi. Izklaides (bet ne izklaidīgums!) var košināt šo dienu vislabākajā šī vārda nozīmē. Atpūta, bezrūpība, naudas šķiešana, smaidi, smiekli un skūpsti - tam Ūdensvīrs ļausies labprāt.

ZIVIS

Kategorisks nē ķirurģiskām operācijām; brūces slikti dzīs. Ja tomēr tāda ieplānota, labāk veicam agra rīta pusē.  Diena, kad nepieciešams enerģētiski "savākties", sagatavoties darba cēlienam jaunajā nedēļā, jo tā Zivīm solās būt spraigāka nekā viss jūlija mēnesis kopā ņemts.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press