Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 22.augusts
Cita pasaule
2016. gada 22. augusts, 06:54

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 22.augusts

Jauns.lv

AUNS

Jebkura veida tirdzniecība, tirgošanās, andele ies no rokas! Talantīgāko ebreju manierē spēsi pārdod jebko, tāpēc, piemēram, rokdarbiem vari "uzlikt" tādu cenu, kas pat pārsniedz mantas objektīvo materiālo vērtību. Tik lielisks laiks, lai gūtu materiālu gandarījumu, bieži negadās.

VĒRSIS

Debesu azimuti paredz milzīgu vēlmi aizbēgt no sabiedrības un ļauties savām iekšējām "darīšanām". Ja pienākumi nespiež, droši drīksti šodien publiku ignorēt un egoistiski pavadīt laiku vienatnē vai dažu tuvāko cilvēku lokā. Lielisks laiks, lai caur meditācijām gūtu enerģiju atlikušajam augustam, kas solās būt varen darbīgs.

DVĪŅI

Iespējams, nezināsi, ko gribi. Svārstīgums, nenoteiktība un nekonsekvence domās un lēmumos, tāpēc būtiskus lēmumus šodien labāk nepieņemt. Toties drīksti uzkraut atbildību citiem - lai izdomā tavā vietā! Ja spēsi izraudzīties "īsto" personu, ieguvēji būsiet abi.

VĒZIS

Diena, kas jāpavada estētiskā vidē. Tas nozīmē sakopt savu vidi vai doties turp, kur ir skaisti. Haoss, nekārtība un bardaks nogurdinās. Šodien nebūtu vēlams skaidrot attiecības ar mīļoto, jo pretī vari dabūt tik spēcīgus vārdus, ka no aizvainojuma būs grūti attapties. Tāpēc labāk neuzsāc nekādus "hard talk" un nerisini privāto attiecību samežģījumus. Tam piemērotāks būs nedēļas vidus.

LAUVA

Lepnajām un egocentriskajām lauvām šodien var nākties nolīst krātiņa stūrī un paskatīties uz savu uzvedību no malas, citu acīm. Nu, kā? Jāatceras, ka ir vietas, kur savas personības šarmu labāk lieki nedemonstrēt un ļaut paspīdēt citiem. Tu zini, ka esi visgudrākā, taču šodien to labāk neizrādīt.

JAUNAVA

Lai gan Jaunavas ir pragmatiskas un cieši stāv uz zemes, šī diena lieliski piemērota tam, lai pievērstos ezoterikai. Iespējams atrast sev būtiskas atbildes uz "lielajiem" jautājumiem. Sirds šodien būs maiga un mēle citiem tīkama. Mīlestības diena.

SVARI

Seksualitātes uzplaiksnījums. Gribēsies sevi parādīt pretējam dzimumam. Tas, protams, arī jādara! Flirts ar nepazīstamu cilvēku var rezultēties nopietnu attiecību aizsākumā. Droši drīksti tērēt naudu jauna apģērba, kosmētikas, apavu iegādei.

SKORPIONS

Sarežģījumi naudas lietās. Lai vai kāda būtu situācija, nekādā gadījumā nedrīkst ņemt ātros kredītus vai tml. Tu vienkārši vari nonākt nebeidzamu parādu valgos, un palīdzības no malas nebūs. Ja zini, ka nepieciešams aizdevums, risini šo jautājumu nedēļas beigās, ne sākumā.

STRĒLNIEKS

Alkoholam un/vai narkotikām šodien kategorisks nē. Reibuma stāvoklī var gadīties sastrādāt tādus mēslus, ka ilgi netiksi galā ar sekām. Tas attiecas arī uz privātām attiecībām, kuras šobrīd Strēlniecēm ir īpaši vārīgs jautājums. Vislabāk ir nedaudz "atiet" maliņā un paskatīties uz lietām ar vēsu skatu. Iespējams, tavu sirdi priecēs kāds prātīgs secinājums.

MEŽĀZIS

Kur ir, tur rodas. Ja uzņemies vairāk pienākumu, rēķinies, ka uzkraus vēl. Jo Mežāži taču var! Pārstrādāšanās arī nenesīs nekādus materiālus augļus, tāpēc izvērtē, vai vērts piekrist jauniem pienākumiem. Vakarpuse lieliski piemērota kāda tālāka ceļojuma plānošanai.

ŪDENSVĪRS

Var pārņemt spēcīga vēlme visu nocirst kā ar nazi. Čik, un gatavs! Diemžēl šodien cirtiens viegli gan nesanāks, turklāt vēlāk var mocīt šaubu mokas un negulētas naktis. Būtiskus lēmumus šodien labāk nepieņemt.

ZIVIS

Nostaļģiska diena, tādas kā nedefinējamas ilgas pēc aizgājušā. No sērijas - eh, tolaik zāle bija zaļāka... Ja redzi ceļus, kā vari nokļūt atpakaļ pie pagātnē svarīga cilvēka, vari riskēt personu uzrunāt. Visticamāk, tevi uzklausīs un noraidījumu nepiedzīvosi. Tomēr arī lielas nākotnes šodien "salīmētām" attiecībām nebūs.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock