Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 23.augusts
Cita pasaule
2016. gada 23. augusts, 06:54

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 23.augusts

Jauns.lv

AUNS

Neklausies, ko saka citi. Droši dari tā, kā jūti - vajag tieši tā un nekā citādāk. Auna tipiskajam "auniskumam" šodien būs pievienotā vērtībā, tāpēc paļaujies uz savu redzējumu - visdrīzāk tu nekļūdīsies. Tostarp diena piemērota finansu līdzekļu ekonomēšanai. Tērēties savām kaprīzēm varēsi vēlāk.

VĒRSIS

Rotaļāties ar citu jūtām un pārbaudīt citu pacietības mēru šodien var būt visai riskanti. Labāk nedaudz pietēlot pakļāvību, nekā cirst dūri galdā vai kāju pie zemes. Spītība ir muļķu izkārtne - šī šodien lai ir tava mantra. 

DVĪŅI

Pagalam nepiemērots laiks, lai ar valsts iestādēm kārtotu būtiskus jautājumus. Tas prasīs milzu enerģiju, bet atdeve un izdevīgums - minimāls. Labāk šodienu velti pelnītai atpūtai un darbam ierastā režīmā - dari lietas, kuras citkārt sauc par "rutīnu".

VĒZIS

Pašanalīzes diena. Apziņā var uzpeldēt jautājumi, kurus iepriekš tendenciozi izvēlējies ignorēt. Tas skar gan attiecību jomu, gan atmosfēru darbā. Ja tev ir pamatotas pretenzijas, izsaki tās maksimāli iejūtīgi un toleranti. Bet vislabāk - klusē. Klusēšana Vēžiem šodien izrādīsies zelta vērtē.

LAUVA

Ja kaut kas nedodas rokās vai lietas nenotiek "pa tavam", šodien brēku necel. Izstrādā stratēģiju, viltīgu plānu, kā panākt savu. Tas gan nenozīmē intrigu vērpšanu! Cita starpā - diena lieliski piemērota astrologa, dziednieka, zintnieka vai zīlnieka apmeklējumam. Iegūtā informācija būs noderīga.

JAUNAVA

Rudens depresijai vēl nav pienācis laiks! Neļaujies skumjām, kas iztukšo garīgi. Dari praktiskas lietas, uzlabojumus sadzīvē, drēbju skapja tīrīšanu vai vispār mājas iztīrīšanu - tas ļaus saulei ieplūst logos; metaforās runājot - arī Jaunavai kļūs vieglāk un gaišāk.

SVARI

Lieliem pirkumiem - jo sevišķi tehnikas - pirkšanai nepiemērota diena. Tas nozīmē nedaudz atlikt jaunas veļasmašīnas iegādi vai jaunas virtuves iekārtas pasūtīšanu. To labāk dari jaunnedēļ. Svariem šodien lielāko prieku var dot jaunāki cilvēki, visdrīzāk bērni un viņu pasaule. 

SKORPIONS

Pārpasaulīgas skumjas, ja tādas piezagušās, lieliski kliedētu kāds cerības stars, un to var gūt jēgpilnā sarunā ar kādu personu, ko augstu vērtē un kura viedokli cieni. Tikpat labi var nostrādāt kāda laba intervija, ko gadīsies izlasīt, vai vieda autora grāmata, pēc kuras vari doties uz grāmatnīcu.

STRĒLNIEKS

Saimniekošana sadzīviskā līmenī šodien ies no rokas. Plašākā vērienā gan veiksies čābīgāk, tāpēc lielus plānus, kas saistīti ar citiem cilvēkiem vai būtiskiem projektiem, šodien labāk nesākt. Strēlniekiem otrdien būs īpaši laba jušana attiecībā uz mākslu - tas nozīmē, ka vari doties uz izstādēm vai pirkt mūzikas ierakstus.

MEŽĀZIS

Publiska uzstāšanās dos cerēto rezultātu. Lieliska jušanās daudzu cilvēku priekšā! Kautrībai vai piezemētībai šodien nav vietas - ej, izrādies, runā, dari, iedvesmo un beigu galā arī plūc augļus! Diena, kad dozētai "augstprātībai" būs izcils efekts reputācijas veidošanā.

ŪDENSVĪRS

Sevis upurēšanas un dāvināšanas diena. Visticamāk, runa ir par tik dārgo laiku. Apdomā, kam pēdējā laikā tevis pietrūcis visvairāk vai kam esi zagusi uzmanību un laiku. Vakarpusē sirsnīgas sarunas var izvērsties par kaut ko vairāk un beigās vēl sniegt konstantas laimes sajūtu. Uz ilgu laiku.

ZIVIS

Slinkums darbā, neredzēta aktivitāte privātajā sfērā. Iespējams, šodien tik tiešām drīksti likt akcentu uz attiecību sakārtošanu, bet darbs pagaidīs. Jebkur, kurp iesi, cilvēki priecāsies tevi redzēt un satikt, un arī uzticību gūsi teju avansā.


Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock