Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 26.augusts
Cita pasaule
2016. gada 26. augusts, 05:45

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 26.augusts

Jauns.lv

AUNS

Bezjēdzīgu un iztukšojošu strīdu diena. Tā tāda būs, ja kašķos iesaistīsies. Labāk paklusē, iekšējo agresiju slāpējot. Vakars piemērots saviesīgu pasākumu apmeklēšanai, kur būs iespējams satikt jaunus domubiedrus. Caur nenozīmīgām sarunām sākusies draudzība var izvērsties ilgtermiņa attiecībās.

VĒRSIS

Ko sēji, to tagad pļausi - turklāt šī teiciena vislabākajā nozīmē. Rimta diena, kad gluži kā filmā no malas varēsi skatīties: viss notiek uz mata tā, kā bija plānots. Jāuzmanās ar grādīgu dzērienu lietošanu, no stiprā alkohola vispār labāk šodien atteikties. Pieklājība un atsaucība šodien ir, kā saka, "must have" jeb obligāta.

DVĪŅI

Izfantazētas attiecības reālu labumu nenesīs, drīzāk skaudru sajūtu, ka nekas nav tā, kā gribēts. Kopumā attiecību kārtošanai šodiena nav tas piemērotākais laiks, lielāka skaidrība par iecerētā partnera vēlmēm varētu rasties jaunnedēļ. Savu lielo sirdi un mīlestību šodien dāvā sev vai saviem radiniekiem.

VĒZIS

Darbs, darbs, darbs. Neskatoties uz to, ka piektdiena. Izdarīt visu savlaicīgi var neizdoties, taču centieni tiks novērtēti no augstākstāvošo puses. Tas savukārt nāks par labu tavai reputācijai. Starp citu, septembra sākumā tevi var sagaidīt paaugstinājums darbavietā.

LAUVA

Pastāv iespēja "pazust" nevaldāmā bohēmā, iepīties neviennozīmīgi vērtējamās dēkās. Ja sirds grib šāda veida veldzējuma - uz priekšu! Tikumīgākie Lauvas gan var sestdien pamosties ar sāpošu galvu un morāli smagām mielēm. Sociāliem kontaktiem ideāli piemērota diena. Tikai tās sekas... tās sekas...

JAUNAVA

Iespējama nesaprašanās ar kolēģiem, augstākā līmeņa padotajiem. Tavs redzējums var krasi atšķirties no vairākuma viedokļa, un tev jāsaprot, kurš redz pareizāk - tu vai tie citi. Ja tici sev, drīksti pat izmantot ultimātus un pavēles. Klausīšana būs, jo šodien tavai personai ir īpašs autoritātes mirdzums.

SVARI

Pretrunīga diena. Prāts un sirds savā starpā var duelēties. Vakara izskaņā nāks atbilde - kā skaidra apziņa uzzibsnīs, - ko tad īsti darīt. Lai šo mentālo stāvokli veicinātu, lietderīgas būs mierīgas pastaigas, meditācija, ēdiena gatavošana svētā vienatnē.

SKORPIONS

Iespējams, ilgosies pēc kāda piedzīvojuma. Prasīsies adrenalīna. Ja spēj to sev noorganizēt morāles ietvaros, šķēršļu nav! Garlaicība šodien burtiski "nobeigs", tāpēc izdomā, kā sevi vislabāk izklaidēt. Starp citu, lieliska iepirkšanās diena, kad var izdoties uzskriet virsū pamatīgām atlaidēm tām lietām, kas jau sen kārotas.

STRĒLNIEKS

Šodien Strēlniekiem sevišķi svarīga būs precīza notēmēšana, pirms šaut. Tas attiecas uz pilnībā visām dzīvē svarīgajām jomām. Gribi kādu bildināt? Tev jāapzinās, ka iespējas nošaut ar izvēlēto cilvēku greizi ir tieši tikpat reālas kā trāpīt taisni simtniekā. Tāda 50/50 diena. Paļaujies uz intuīciju.

MEŽĀZIS

Ja organizē tusiņu savās mājās, tas šodien izdosies varen lielisks - organisks prieks, viesi aizies apmierināti. Turklāt kāds var gribēt palikt un pēc tam atgriezties vēl un vēl, un atkal... Vienvārdsakot, lieliska diena, lai sastaptu savu nākamo dzīvesbiedru. Visi debesu spīdekļi ir ar tevi, atskaitot Merkuru. Tas nozīmē, ka par otra cilvēka patiesajiem plāniem tu vēl ilgi neko tā lāgā nezināsi.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīra sievietēm vērts reāli aptvert: vēlies kļūt par virspavēlnieka sievu, skaties uz spējīgāko no ierindas kareivjiem. Proti, labākais, iespējams, jau atrodas tev blakus, bet tu, iespējams, izrādi neapmierinātību un kaprīzes attiecībā uz partneri, un gaidi princi. Diena, kad jāmācās novērtēt to, kas tev jau ir dots. Un dots taču ir pietiekami daudz, vai ne?

ZIVIS

Nostaļģiskas atmiņas gluži vai "galinās nost". Skaties uz priekšu! Sapucējies un ej ārā cilvēkos! Tavu skaistumu pamanīs un novērtēs. Piektdienas vakarpusē Zivtiņas spēs "paņemt publiku". Iespējams, tieši tāpēc šis vakars nav piemērots vienatnei vai rutīnas sporta zāles apmeklējumam. Svini sevi un parādi sevi citiem!

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock