Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 31. augusts
Cita pasaule
2016. gada 31. augusts, 06:30

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 31. augusts

Jauns.lv

AUNS

Domu un informācijas pārpilnība nebūt nenozīmē gudrību. Šodien vēro, kā strādā kolēģi, turpini izglītoties, uzlabo valodu zināšanas, tostarp - arī dzimto. Brīvo laiku pavadi meditējot un analizējot sevi pašu, savas sajūtas un vēlmes.

VĒRSIS

Laiks pievērsties nopietniem projektiem, meklēt darbu, kur sajūtama lielas naudas klātbūtne. Ja pieņemsi tādu lēmumu, pēc sākuma grūtībām tava drosme atalgosies. Privātajā jomā zvaigznes iesaka pievērsties domām par stabilitāti un ģimenes ligzdiņas vīšanu. Vai arī – labiekārtošanu, ja tāda jau novīta. Varbūt šis tas jāparemontē, jāizdaiļo?

DVĪŅI

Vairies no publiskām uzstāšanām, plašiem masu pasākumiem. Ir risks krist nežēlastībā, ja tavi uzskati nesaskanēs ar darba devēja skatījumu. Savukārt attiecībās tava stiprā puse būs lieliskā humora izjūta un loģiskie spriedumi, tādēļ neļaujies, lai tevi izprovocē emociju izraisītiem strīdiem.

VĒZIS

Visi kā sazvērējušies centīsies tevi atraut no ikdienas darbiem, lūdzot palīdzību, padomu un tādējādi netieši noveļot visu uz taviem pleciem. Zvaigznes brīdina, ka jāsāk saudzēt sava veselība – tu nodari tai skādi ar režīma neievērošanu. Pēdējais brīdis ieviest korekcijas dienas kārtībā un ēšanas paradumos.

LAUVA

Tas, ar ko esi mocījies visu beidzamo laiku un daļēji jau norakstījis zaudējumos... pēkšņi izdosies. Tikai tev nevajag censties atdarināt citu stilu un metodes. Rādi savu Lauvas apņēmību un individuālo būtību, tad viss ies kā smērēts. Mīlestības un uzmanības deficītu nejutīsi. Galvenais, nezaudē galvu šajā patīkamajā gaisotnē un nesasapņojies par daudz.

JAUNAVA

Atmosfēra mājās, attiecības ar mājiniekiem vai nu sekmēs vai arī bremzēs karjeras kāpumu. Lai gūtu panākumus, ir jābūt motivācijai, kādēļ tev tas vajadzīgs. Vai esi ticis ar to skaidrībā? Domu lidojumu mazliet pie zemes vilks sadzīviskas lietas. Ja ilgāku laiku esi ignorējis mājas soli, būs divtik grūti tikt ar visu galā. Bet ko vajag, to vajag – gandarījums pēc tam atsvērs iztērēto laiku.

SVARI

Patiesības diena. Ar vārdu plūdiem šodien neizdosies noslēpt savu nekompetenci vai pieredzes trūkumu. Tāpēc iesakām runāt mazāk un tikai par to, ko tiešām simtprocentīgi zini. Brīvā brītiņā droši vari doties uz grāmatu veikalu vai izstādi jaunajā bibliotēkā. Varbūt nenopirksi neko sirdij tīkamu, bet toties saskriesies ar kādu jauku paziņu.

SKORPIONS

Šodien nesper nepārdomātus soļus, cerot, ka risks attaisnosies. Zvaigznes neiesaka riskēt - iedzīvosies tikai veselības problēmās un nervu stresiņā. Personīgās un tuvo cilvēku izklaides var izmaksāt vairāk, nekā vari atļauties tērēt. Apdomā divreiz, pirms ņem kredītu, lai dotos ceļojumā. Mūsdienās ir stilīgāk ar auto apbraukāt Latgali, nevis dzīties uz dārgiem ārzemju kūrortiem.

STRĒLNIEKS

Izskati visus piedāvājumus, kas šodien nāks priekšā. Tu pat nevari iedomāties, kā var mainīties tava karjera. Pievērs uzmanību cilvēkiem, kas ir tev apkārt - iespējams, kāds no viņiem tavā dzīvē var kļūt liktenīgs. Vakaru velti bērniem un ģimenei, viņi ir noilgojušies pēc tavas uzmanības.

MEŽĀZIS

Tu esi tik daudz strādājis, pat vergojis, ka nudien nebūtu grēks palūgt palīdzību. Tad kolēģi saprastu, ka tavi resursi nebūt nav neizsmeļami. Tev ir fantastiski kolēģi, viņi sapratīs. Omu šodien var sagandēt kaimiņi vai nejauši garāmgājēji. Turies tālāk no braucamās daļas, jo ar netīra ūdens šalti auto var apšļākt tieši tevi.

ŪDENSVĪRS

Ja iepriekš neesi gulējis, bet gan virzījies pa karjeras kāpnēm, tad nu ir pienācis laiks, kad sāksi manīt pirmos finanšu augļus. Tu esi enerģiska būtne, tādēļ jāmeklē tikpat enerģisks partneris, lai varētu kopīgi gāzt kalnus, realizēt ieceres. Turies pa gabalu no inertiem, apātiskiem cilvēkiem.

ZIVIS

Šodien tevi varētu vien apskaust par to, kādas perspektīvas solīs sadarbība ar ārzemju partneriem. Taču esi piesardzīgs, jo var būt daudz arī negatīvā, ja gribēsi rīkoties neētiski. Privātajā jomā gaidāmas pārmaiņas, tādēļ būtu labi, ja tu pats tās ieviestu un ievirzītu tādā gultnē, kā vēlies. Esi situācijas noteicējs, neļauj citiem izlemt tavā vietā!

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock