Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 2. septembris
Cita pasaule
2016. gada 2. septembris, 06:30

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 2. septembris

Jauns.lv

AUNS

Neslēp emocijas, dusmojies, izrādi sašutumu, prieku un izbrīnu. Darbošanās robota manierē mazinās tavas izredzes un panākumus. Septembra sākums ir arī labs iemesls uzlabot savu veselību. Atrodi sev piemērotu diētu un atsāc rīta vingrošanu.

VĒRSIS

Sarežģītās pretenzijas, ko izvirzi citiem, ir nevietā. Palīdzi reāli, ar savu darbu, ar piemēru. Mīlestībā draud ieciklēšanās. Saņemies un pārkāp pāri tam, kas traucē. Piektdienas vakars ar romantiskām vakariņām divatā būtu labs sākums.

DVĪŅI

Turpini tos jaunos projektus, ko esi sācis. Izmanto jaunākās tehnoloģijas, strādā tandēmā ar jauniem, progresīviem cilvēkiem.

Mājās sabiezināsies atmosfēra. Tam par iemeslu varētu būt divas lietas — mētāšanās no pārspīlētas kārtības mīlestības līdz pilnīgai savu pienākumu ignorancei. Izvēlies vidusceļu!

VĒZIS

Pagalam neveiksies dokumentu formēšana. Lai nebūtu jāpiedzīvo nepatīkami brīži, akurāti pildi savus pienākumus. Privātajā jomā – slidena diena. Nerunā par to, par ko neesi pārliecināts. Un pats galvenais - nelieto alkoholu. Tas sagādās tikai kaunu.

LAUVA

Turpini cīnīties par savām pozīcijām. Ja vajag, lieto spēku. Tu šodien esi kā sportists, kuram maksimāli jāpiepūlas, lai izcīnītu uzvaru. Mājās nauda un kaislība ies roku roku - finansiālā atkarība no partnera kāpinās tavu seksualitāti. Atraisies un baudi tuvību!

JAUNAVA

Ķeries pie vairākiem darbiem vienlaikus un paralēli virzi tos uz priekšu. Ja kas samisējas, nepārdzīvo - citi tāpat to nemanīs.

Privātajā dzīvē šodien neliels apjukums – jūtas neies kopā ar racionālo domāšanu. Neļaujies primitīviem instinktiem, klausi saprāta balsi.

SVARI

Apkārtējiem nesaprotamas un ekstravagantas darbības reizēm ir noderīgas, jo prognozējamība ne vienmēr ir pluss. Uzdrošinies saprātīgi riskēt – un šī diena tam ir ļoti piemērota. Intīmajā dzīvē - pilniem malkiem baudīsi mīlestību. Rūpes sagādās vienīgi bērni – kontrolē viņus, jo šie nedarbi var dārgi maksāt.

SKORPIONS

Darba devēji neinformēs tevi par saviem plāniem. Uzticies intuīcijai un apsver arī iespēju mainīt darbu. Nejaušības nedrīkst tevi pārsteigt nesagatavotu. Labvēlīga diena ceļojumiem un naudas lietu kārtošanai.

STRĒLNIEKS

Iespējama negaidīta statusa maiņa, radikālas pārmaiņas. Varētu teikt, ka pats Liktenis vērsīs skatienu uz tevi. Pats nevarēsi ietekmēt notikumus, tās būs agrākas darbības sekas. Privātajā jomā - nenovērtē par zemu savu partneri. Ja būsi nevērīgs pret citu jūtām, mīlestība pārtaps naidā.

MEŽĀZIS

Analizē savas iespējas. Tev ir tik plašas zināšanas savā profesijā, ka ir noziedzīgi tās tik nepilnīgi izmantot. Meklē sarežģītāku darbu. Grūta diena veselības ziņā - tevi apdraudēs dažādi baciļi. Norūdies, nestaigā saīdzis. Ja tev ir attiecības, kurās tu neesi patiess, pārtrauc tās. Tas negatīvi ietekmē veselību.

ŪDENSVĪRS

Ģimenes problēmas traucēs ar pilnu atdevi strādāt, jo galva būs aizņemta ar pilnīgi citām lietām. Atdali privāto dzīvi no profesionālās. Neļaujies nelāgām priekšnojautām, neraksti negatīvus scenārijus. Atceries, ka dzīvē ir baltās un melnās joslas.

ZIVIS

Lai kaut ko sasniegtu, ir jāpiemīt veselīgai godkārei. Nepieļaujiet, ka citi plūc tava darba augļus. Pieprasi ne tikai materiālu, bet arī morālu atzinību. Šodien ieteicams apdomāt arī, vai neesi pārāk stingrs un kategorisks pret saviem tuviniekiem. Pasmaidi un samīļo viņus - Sniega karalienes vai karaļa loma tev pavisam noteikti nepiestāv.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock