Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 5.septembris
Cita pasaule
2016. gada 5. septembris, 06:50

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 5.septembris

Jauns.lv

AUNS

Absolūti stingri sev nosaki - es neklausīšos nelabvēļos! Tas attiecas arī uz visādu baumu pienesējiem. Kļūdaina informācija, dezinformēšana, kam tu šodien varētu itin viegli ļauties un noticēt - mīļā, tā būs bedre! Vispār izvairies no intrigantiem un arī pati neiesaisties tajās.

VĒRSIS

Alkas pēc mīļuma, siltas seksualitātes, pretmīlas... Bet tam ir šķēršļi. Nesolām, ka šāda situācija privātajās alkās ātri pāries. Jāstrādā. Un smalki jāredz tas, kas netiek pateikts ar vārdiem. Skaties otra cilvēka rīcībā, tādējādi gūsi atbildi par iecerētā partnera plāniem.

DVĪŅI

Lieliska diena, lai uzstātos publiski un demonstrētu savas spējas, pat varenību. Tevī klausīsies vaļā mutēm, turklāt tavām izpausmēm var sekot tūlītējs novērtējums - vai tie būtu aplausi, vai klusa sajūsma, vai varbūt paaugstinājuma piedāvājums. Karjeras virzībai izcila diena, neraugoties uz retrogrādo Merkuru.

VĒZIS

Kaut kāda nedefinējama nožēla par reiz izdarīto šodien var no jauna spiest uz sirdi. Stāsts vai nu nav izdzīvots līdz galam, vai arī tu to nespēj palaist vaļā. Viss, kas saistās ar attiecību sfēru, šodien labāk noliekams otrajā plānā, pirmajā izvirzot, piemēram, primāras saimnieciskas sadzīves darīšanas. Tajās veiksies.                                                             

LAUVA

Lauvu enerģiju var aptumšot kāds nejaušs aizvainojums. Neņem galvā! Kas gan cits atliet, lai veselīgi eksistētu?! Ja vide, kurā atrodies, sāk riebties, ej prom. Šī vispār ir piemērota diena jebkāda veida "promiešanām". Tikai... sakārto aiz sevis, labi?

JAUNAVA

Ja prātu nomāc finanšu jautājumi un šķietama bezizejas situācija, pagaidi rītdienu. Tad viss varētu izskatīties reālāk, jo pagaidām tu daudz dramatizē. Šodiena būtu lieliska,  lai satiktos ar kādu padomdevēju un izkratītu sirdi. Ne par intīmām lietām, bet taisni par dzīves struktūru.

SVARI

Diena, kad attaisnosies pievēršanās veselības jautājumiem. Jebkādas organsima pārbaudes, pieraksti, lielākas vai mazākas operācijas - Svariem šodien tam visam zaļā gaisma. Lieliski, ja plānotas operācijas datums iekrīt tieši šodien. Ātri dzīs, nesāpēs, seku nebūs.

SKORPIONS

Milzīgas alkas pēc atzinības un/vai novērtējuma. Tik lielas, ka vari pat nokļūt neērtā situācijā, sevi uz citu fona izceļot un tādējādi arī vienlaikus pazemojot. Ja zini, ka esi "the best" - labāk klusē un ļauj, lai saulītē izceļ citi. Pats sev asti necel. Izgāšanās ir parāk reāla, ja ļausies klajam ego.

STRĒLNIEKS

Jādomā par to, kā sevi pasniedz sabiedrībai. Ko redz citi? Iespējams, panākumus karjerā aptumšo gluži triviāla nespēja vizuāli un fiziski atbilst kaut kādiem standartiem. Te nu ieteikt neko daudz nevar - jāstrādā ar sevi, jāskatās. Palīdzi sev! Ar gudru padomu no personas, ko cieni, piemēram.

MEŽĀZIS

Organiski prasīsies pievērsties atkal savas dzīvestelpas dizainam, komfortam. Gribēsies pirkt dažādas mājas un interjera lietas. Ar estētisko saprašanu šobrī Mežāžiem viss ir kārtībā, tāpēc to drīkst darīt, taču stingri jārēķina, jo kredītos "iebraukt" šobrīd ir bīstami, būs grūti naudu atdot.

ŪDENSVĪRS

Ballēšanās alkas virsplānā, zemapziņā - lielas cerības satikt "to Viņu". Lai gan pirmdienā tā sirsnīgi tusēties nav pieņemts, tu drīksti izdarīt nelielu izņēmumu. Drosmīgie riskē! Ja iespējama brīva otrdiena, šī pirmdiena var izvērsties par liktenīgu datumu pēdējās piecgades griezumā.

ZIVIS

Ko sēsi, to pļausi, mīļā Zivtiņa. Ko izdarīji un sarunāji pagājušās nedēļas vidū, ar to tagad jāsadzīvo. Veids, kā vētru pārlaist: izslēgt telefonu, nebūt pie datora un sociālajiem tīkliem, un pat nebūt mājās vakarā. Pazūdi kaut kur līdz pat naktsstundai. Rītdiena nāks jau citādāka.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock