Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 12. septembris
Cita pasaule
2016. gada 12. septembris, 06:30

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 12. septembris

Jauns.lv

AUNS

Monotona nodarbošanās nav domāta tev - tā iztukšo un nesagādā gandarījumu. Akurāt, protams, nav jāsteidzas mainīt profesiju, iesākumā pietiks, ka kļūsi atvērtāks un painteresēsies, kā ar rutīnu cīnās citi. Interesantākais, ka šodien izstarosi neparastus, mulsinošus fluīdus, tāpēc nebrīnies, ka cilvēki nespēs atraut no tevis skatu.

VĒRSIS

Aktualizēsies materiālas dabas problēmas. Tev piedāvās veikt ne sevišķi godīgu darījumu, un atalgojums par to tiks solīts augsts. Zini, labāk nesmērē rokas, jo nekādu naudu tāpat nedabūsi. Ieteicams apciemot savu ģimenes ārstu. Par veselību jāsāk rūpēties laikus un pašam.

DVĪŅI

Grūti būtu tevi pārtrumpot vārdu krājuma bagātībā vai runas veiklībā. Šodien vari pārspēt pats sevi un nokļūt pamatīgā ķezā.

Kārtojot draugu personīgās dzīves peripetijas, esi jau palaidis garām dažus draudīgus simptomus, kas vēlāk ļoti sarežģīs attiecības ģimenē. Risini domstarpības laikus.

VĒZIS

Ar enerģiskas sievietes starpniecību un paša neatlaidību, pat nelielu uzmācību un nekaunību vari iekārtoties ienesīgā darbā, kas turklāt ir arī prestižs. Drošajiem pieder pasaule! Apciemo māti (vai vismaz piezvani viņai) un uzklausi viņas prieku un bēdu stāstus. Saproti taču, ka viņai interesē tava dzīve, un viņa vēlas sirsnīgi parunāties.

LAUVA

Tev šodien vajadzēs nopietnību un piesardzību - nevienu lēmumu nepieņem, impulsa vadīts. Darbs nav rotaļu laukums - ar nenopietniem paņēmieniem neko ievērības cienīgu nesasniegsi.

Sports un aktīvs dzīvesveids ir ceļš, kas tevi aizvedīs pie mīļotā cilvēka. Laisks un mazkustīguma dēļ apvēlies mīlestību negūsi.

JAUNAVA

Esi iecietīgāks pret kolēģiem: ne jau visiem piemīt dabas dots talants strādāt bez atelpas un perfekti. Neviens nav vainīgs, ka jūs visi saņemat vienādu atalgojumu, - runājiet ar vadību par algas pielikumu. Privātajā dzīvē - izcel savu individualitāti, neskrien kā sadedzis pakaļ draugiem. Tas, kas piestāv viņiem, ir absolūti nederīgs tev. Dzīvo ar savu galvu.

SVARI

Priekšnieks ar grūtībām valdīsies un meklēs vainīgo, uz kā izgāzt dusmas. Visticamāk, tas būsiet tieši tu. Nu, ko padarīsi — visi esam cilvēki un reizēm nervi uzdod. Taču tas nav jāuztver personiski. Savukārt par privāto dzīvi jāatceras, ka tā izdodas vien tiem, kas perfekti zina, ko vēlas no partnera un attiecībām. Šķiet, tu vēl neesat sasniedzis tādu virtuozitāti. Tur tā nelaime.

SKORPIONS

Darbā briest nopietnas pārmaiņas. Tev kā karavīram ir jābūt kaujas gatavībā, lai izpildītu bosa pavēles, kuras bieži vien būs destruktīvas. Nesteidzies rīkoties, ieklausies intuīcijā. Privātā dzīve būs jāpakārto darbam. Ja tava otrā pusīte sapratīs, cik tas ir svarīgi tev, viņa morāli tevi atbalstīs. Ja ne, kas tad tevi saista ar šo cilvēku?

STRĒLNIEKS

Piesargies no sīkumainiem, kašķīgiem cilvēkiem. Pirms kādu kritizē, padomā, vai pašam viss izdodas tik perfekti. Nebūtiski sīkumi var izjaukt saskaņu. Ja jūties vientuļš, nav jāsēž savā alā, bet jāiet laukā un jālūkojas, kādi cilvēki tur apgrozās — viens ir jūsējais.

MEŽĀZIS

Pārrunas un mutvārdu vienošanās veiksies raiti, bet, kolīdz to visu gribēsi noformēt rakstveidā un juridiski nevainojami, būs jāsāk no jauna un ar pavisam citiem noteikumiem. Nepadodies! Personīgā māja būs svētlaimes oāze. Netērē naudu dārgos restorānos, rādi pats savas kulināra dotības. Uzslavas garantētas.

ŪDENSVĪRS

Tu esi nedaudz novirzījies no kursa un aizmirsis, ka darbavietā ir jāstrādā, nevis jāveido attiecības. Dienesta romāns var izdoties un var neizdoties - visu nosaka pieredze... Nesteidzies veidot attiecības, ļauj, lai jūtas nobriest.

ZIVIS

Tev šodien ir jābūt maksimālistam un jāgrib daudz. Tikai tā spēsi sasniegt ko ievērības cienīgu. Ievelc dziļi elpu un vēlreiz visu apdomā. Izklaides un saviesīgi pasākumi ir laba lieta, ja tiem nepakārto visu pārējo. Turklāt bohēma prasa nesamērīgus izdevumus, un ieguvumi ir apšaubāmi.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock