Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 13. septembris
Cita pasaule
2016. gada 13. septembris, 06:30

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 13. septembris

Jauns.lv

AUNS

Šodien strādā vienatnē, neinformējot nevienu par darba gaitu un rezultātiem. Ja iespējams, apmeklē dievnamu – tas palīdzēs izgaismot visus tavus dvēseles kaktiņus un noņems senu sāpi. Dusmas taču bojā skaistumu, vai ne?

VĒRSIS

Savu iespēju pārvērtēšana un līdz ar to norunu nepildīšana var iedragāt tavu reputāciju. Mazāk soli, bet vairāk dari. Ballītes un mūžīgās kompānijas attālina tevi no mīlestības. Meklē divvientulību ar savu cilvēku, nevis ar baru.

DVĪŅI

Aizej tur - nezin kur, atnes to - nezin ko. Pēc šādiem principiem vadīsies priekšniecība, kas no tevis gaidīs brīnumus un sūtīs pēc tiem. Izskatās, ka darbs šobrīd ir iedragājis attiecības ģimenē un samainījis lomas, taču šī situācija nav uz ilgu.

VĒZIS

Viss, kas ir jauns un neparasts, ar ko līdz šim neesi nodarbojies vai saskāries, ir kā radīts tev. Nebaidies pamēģināt! Radu lokā šodien būs jūtams haoss un sačukstēšanās. Radiniekus neizvēlas, tādēļ pielāgojies un mēģini sadzīvot ar tiem, ko Dieviņš devis.

LAUVA

Kalpo savai mūzai un tam, bez kā nespēj dzīvot. Tikai tāds darbs dos gandarījumu, un nebūs jāsūkstās par izniekotu dzīvi. Privātajā dzīvē zvaigznes šodien brīdina par pārdzīvojumiem, varbūt pat šķiršanos. Ja mīlat, ļauj, lai viss iet savu gaitu. Ar varu mīļš nekļūsi!

JAUNAVA

Nenormētais darba grafiks tevi izsitīs no ierastā ritma, un zaudēsi kontroli pār savu laiku. Tādēļ nenēsā pulksteni, lai nav jāvaid par virsstundām. Iepazīties varēsi uz katra ielas stūra, bet vai tev to vajag? Esi izvēlīgāks saskarsmē un neskrien pakaļ kuram katram.

SVARI

Tikai diplomāta talants un spēja radikāli mainīt viedokli ļaus apiet zemūdens akmeņus. Neuztiep savu viedokli, un nodemonstrēsi spožu komunikācijas paraugstundu! Privātajā dzīvē liela nozīme būs vizuālām lietām, tāpēc spodrini savu ārieni. Iegādājies jaunas smaržas, zeķes un apavus.

SKORPIONS

Prasme gūt ātru peļņu nav tavs jājamzirdziņš. Arī šodien rūpīgi izskati visus piedāvājumus, bet rīkojies saskaņā ar savu ožu. Samērā viegli iegūsi to, ko kāro. Galvenais ir uzdrīkstēšanās un drosme gribēt.

STRĒLNIEKS

Vajadzēs pastrādāt un tā krietni, jo nepadarītie darbi stāv kā Himalaji. Ja neko nedarīsi lietas labā, par brīvdienām vari pat nesapņot. Ir jāsāk dzīvot tā, kā vēlies, mīlēt to, ko mīli. Tāds nostādījums prasīs pilnīgi reformēt sevi un dienas ritmu. Bet tas ir tā vērts.

MEŽĀZIS

Modernās tehnoloģijas būs lielākais palīgs, jo klātienē neizdosies sarunāt itin neko. Bet mobilās ierīces un sociālie tīkli pārtaps par brīnumrīkiem tavu nodomu realizācijā. Var būt kašķis ar kaimiņiem vai kolēģiem - rast kompromisu nebūs tik viegli.

ŪDENSVĪRS

Panākumus profesijā gūsi tad, kad iemācīsies sabalansēt darba un ģimenes intereses. Tādēļ neslēp savus plānus no mājiniekiem, lai viņi tur īkšķus par jums. Īsts ļaundaris šodien būs karstais ūdens. Ja mājās ir mazi bērni, neļauj viņiem rotaļāties virtuvē vai vannā. Arī pats nestreb karstu.

ZIVIS

Ja gribi noturēties darbā, valdi savas emocijas un izjūtas. Viss ir absolūti citādi, nekā tu iztēlojies. Arī jūtu dzīvē šodien būs tieksme pārspīlēt un sasapņoties par daudz. Bet, neraugoties uz visu to, pielūdzēju būs vairāk, nekā vajadzīgs. Mieru, tikai mieru, mīļo Zivtiņ!

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock

Tēmas