Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 15. septembris
Cita pasaule
2016. gada 15. septembris, 06:25

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 15. septembris

Jauns.lv

AUNS

Sargies no strīda ar priekšniecību! Pārākuma apziņa un nevēlēšanās iedziļināties citu cilvēku problēmās var kļūt par iemeslu domstarpībām. Atceries - kādu putru ievārīsi, tāda būs jāēd. Vakarā spriedze mazināsies, draugi un ģimene būs tava miera osta.

VĒRSIS

Uz aktīvu darbošanos pamudinās uzslavas un atzinība. Varbūt tiks piedāvāts papildu darbs. Ja zini, ka savas nākotnes labklājības dēļ esi gatavs ziedot daļu laika un enerģijas, no šīs iespējas neatsakies. Vakarā nogurums darīs savu, uz dižu darbošanos neceri - iedzer tēju un vienkārši atpūties.

DVĪŅI

Partneri pret taviem ierosinājumiem izturēsies piesardzīgi un ar lēmumu pieņemšanu nesteigsies. No saspringtas situācijas var glābt humora izjūta un prasme pielāgoties apstākļiem. Vakarpusē tik ļoti gribēsies izcelties uz apkārtējo fona, ka vari kļūt nesaudzīgs.

VĒZIS

No rīta apņēmības pilns ķersies pie savas dzīves telpas sakārtošanas un izdaiļošanas. Pēcpusdienā zvaigznes iesaka darboties pēc iespējas klusāk un mierīgāk, neuzņemties pārāk smagu rūpju nastu un nepavadīt daudz laika lielā ļaužu pulkā. Lai izvairītos no negaidītiem pārpratumiem, turies vairāk savrup.

LAUVA

Aktīvi iesaistoties kultūras dzīves organizēšanā, izdosies gūt garīgu baudījumu. Interesantākais, ka šīs aktivitātes būs veiksmīgas arī finansiālā ziņā. Pilnmēness tuvošanās aktivizē visas maņas - tavs devīgums un atsaucīgums radīs pozitīvu atbildes reakciju un nostiprinās tavu autoritāti.

JAUNAVA

Ar tālredzību lepoties nevarēsi. Rīkosies pārgalvīgi, pakļaujot riskam ne tikai sevi, bet arī tuviniekus. Taču jau tuvākajā nākotnē šodienas centīgā darbošanās attaisnosies, kad, izmantojot tuvinieku atbalstu, tev izdosies uzlabot finansiālo situāciju. Tomēr atceries, ka nekas nenotiek tāpat vien...

SVARI

Rīta pusē būs grūti pielāgoties straujajam darba ritmam. Kamēr citi jau būs pabeiguši trīs projektus, tu vēl tikai centīsies pamosties. Pēc pulksten 13:00, uzlabojoties noskaņojumam, palielināsies izredzes atrast pareizo veiksmes formulu. Ieklausieties sevī, un būs vieglāk saprast, kam veltīt vairāk uzmanības.

SKORPIONS

Tiem, kuri strādā, viņu darbs ir labākā reklāma, vai ne? Mazāk nodarbojies ar sevis slavināšanu, vairāk dari. Šodien jāpievalda arī Skorpioniņa asā mēle - lai kāds būtu sašutuma iemesls, mēģini izteikt to ar ne pārāk skarbiem vārdiem. Jo pārliecinātāks par sevi būsi, jo mazāk uztrauks ikdienišķi sīkumi.

STRĒLNIEKS

Diena piemērota dažādām aktivitātēm. Atbalstot draugu ieceres, varēsi pārliecināties, cik jauki un enerģiski cilvēki ir tev apkārt. Nu, īsta likteņa dāvana! Ar devīzi, ka tikai drošajiem pieder pasaule, kopā jūs būsiet varens spēks. Vakarpuse piemērota veselības uzlabošanai. Joga, sporta klubs, varbūt vienkārši pastaiga pa parku – atrodi sev piemērotāko.

MEŽĀZIS

Šodien vajadzētu prast iegrozīties tā, lai nenokļūtu konfliktu krustugunīs. Izvairies no kašķīgu cilvēku sabiedrības, nerāpies uz pulvera mucas ar degošu lāpu rokās! Arī vakarpusē būs liels kārdinājums iemest pagalīti strīda ugunskurā. Nedari tā! Vakarā aprunājies ar bērniem – viņiem sen pietrūcis tavas uzmanības.

ŪDENSVĪRS

Ellīga dieniņa! Pilnmēness tuvojas, taču tu to izturēsi. Pacenties nejaukt naudas lietas ar draudzību - pārāk liela uzticēšanās var izgāzt labi iecerētu darījumu. Vakarā taviem tuviniekiem un otrai pusītei vajadzēs būt iecietīgākiem, jo mierīgām pārrunām un paskaidrojumiem nepietiks laika.

ZIVIS

Bruģējot ceļu uz karjeras virsotni, turi acis un ausis vaļā. Gudri izmantojot veiksmīgu situācijas pavērsienu, vari panākt sev labvēlīgu risinājumu. Tikai neiesaisti šajās aktivitātēs tuviniekus - viņi novirzīs domas un traucēs koncentrēties galvenajam.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock