Īpaši vīriešiem: 3 veiksmīgi soļi, kā noskaņot meiteni orālajam seksam
Pastāsti viņai, ka ne reizi vien esi iztēlojies, kā viņa… nu, un tā tālāk. Nevajag kautrēties.
Attiecības
2016. gada 16. septembris, 21:10

Īpaši vīriešiem: 3 veiksmīgi soļi, kā noskaņot meiteni orālajam seksam

Jauns.lv

Esi vīrietis, kurš sapņo par orālo seksu, taču nezini, kā to pateikt savai iecerētajai? Izdevums "Men's Health" iesaka trīs veiksmīgus soļus, ko darīt un arī - ko nevajag darīt.

1. Nekādā gadījumā nesaki: “Klau, vai uztaisīsi man minetu?”

Piekrīti taču – diez vai kaut kas var izklausīties drausmīgāk par šādu tekstu (jo īpaši sievietes ausīm). Labāk runā ar mājieniem, un sāc ar to, cik viņa ir seksīga un tu jūc vai prātā viņas dēļ. Bet pēc tam, kā iesaka seksologi, dari viņai zināmu savu lūgumu, pasniedzot to kā savu seksuālo fantāziju. Pastāsti viņai, ka ne reizi vien esi iztēlojies, kā viņa… nu, un tā tālāk. Nevajag kautrēties.

2. Esi devīgs

Taču atceries: savā fantāzijā tev vajag meitenei atmaksāt ar kaut ko patīkamu (un vēlreiz liec viņai manīt, ka tev patiktu to visu īstenot arī reālajā dzīvē). Pēc seksologu domām, orālajam seksam ir jābūt abpusējam. Nav daudz meiteņu, kuras ir sajūsmā par scenāriju, ja pēc orālā seksa uzreiz pāriet pie dzimumakta. Arī viņai taču gribas savu prieciņu!

3. Ej dušā

Seksologi ir atklāti: “Vīrieši aizvien mērās ar dzimumlocekļiem un salīdzina to garumus, taču sievietēm izmērs nav tik svarīgs. Svarīgākais ir, lai tas ir tīrs.” Tāpēc labākais, ko darīt pēc darba dienas, ir ieiet abiem kopā dušā. Nu, un ja viņa nesaprot arī šo mājienu, tad – kaut kādā veidā noguldi viņu pozā “69”. Jo – jā, tā ir abpusēja lieta.


Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock