Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 18. septembris
Cita pasaule
2016. gada 18. septembris, 06:29

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 18. septembris

Jauns.lv

AUNS

Šodien viss paša rokās un prātā. Neklausies padomdevējos, nostrādās tava personīgā pieredze un intuīcija. Patīkamie septembra vakari vilinās uz naksnīgām pastaigām, un tavs īpašais valdzinājums satrauks pretējo dzimumu. Gan jau zināsi, ko ar to iesākt.

VĒRSIS

Nervozās un ar dzīvi neapmierinātās sievietes šodien vēlēsies sadarboties tikai ar tevi. Uzliec Sniega karalienes/karaļa masku un turi nervus grožos. Un vēl - iepazīsies ar savu pretpolu. Sākumā šādas attiecības pievilks kā magnēts, bet ar laiku diemžēl var pāraugt nebeidzamos strīdos un naidā, ja neviens negribēs piekāpties.

DVĪŅI

Lēna svētdiena. Nesteidzīgi pārskati visus darba piedāvājumus un sūti savu CV. Tici veiksmei un savām spējām. Citi ir lielāki neprašas, bet sēž siltākās vietiņās. Bērni gan prasīs visu tavu uzmanību. Ne mirkli nenolaid no viņiem acis, jo tie resgaļi ar blēņu strādāšanu vien nodarbosies.

VĒZIS

Šodien ģimenē valdīs mainīga, ļoti jūtīga noskaņa. Nerunā nedomājot, jo nekad nevar zināt, kā tas tiks uztverts. Tavs organisms ir miega badā. Vakarā laikus dodies pie miera. Glāze sarkanvīna un jauka grāmata ir tas, kas šodien tev vajadzīgs. Lieto kvalitatīvu pārtiku!

LAUVA

Uzpucē savas glītās Lauvas krēpītes un dodies dzīvē. Ir svētdiena, un izmanto to, lai uzlādētu baterijas jaunajai darba nedēļai. Neiesaisties darīšanās ar savtīgiem cilvēkiem, ne tik senā pagātnē līdzīgas situācijas jau esi piedzīvojis. Nekāp atkal uz tā paša grābekļa.

JAUNAVA

Veiksmīga diena nākotnes plānu būvēšanai. Biznesa plānu sacerēšana nesagādās bažas - ja pats nepratīsi, ātri izdomāsi, kam palūgt padomu. Pulksteņi spēlēsies ar tevi un negribēs rādīt pareizu laiku. Taču satraukumam nebūs iemesla – ir svētdiena, un laimīgie taču stundas neskaita.

SVARI

Ja apstākļi spiež mainīties un pieņemt sāpīgus lēmumus — dari to. Nemeklē vieglus risinājumus, dari to, kas jādara. Pieskati auto dokumentus un tiesības. Ja noklīdīs – vairs neatradīsies. Meklē kompromisus ar māsu vai brāli. Nekašķējies, viņiem tāpat gana problēmu privātajā dzīvē.

SKORPIONS

Neņem bērnus līdzi uz pieaugušo pasākumiem, viņi tur sarīkos īstu jampadraci, un pārējie neteiks tev par to paldies. Neprecēto Skorpionu dzīvē šodien var ienākt liktenīgais cilvēks. Nevērtē cilvēkus pēc cepures, bet gan pēc prāta.

STRĒLNIEKS

Radošu profesiju pārstāvji mocīsies ar iedvesmas trūkumu. Lai nekristu pilnīgā depresijā, šodien kārtīgi atpūties. Tad atlidos tava mūza. Aizliegtie augļi ir saldi, bet indīgi. Slepeni randiņi un noslēpumaini mīlas romāni ļoti retos gadījumos tiek legalizēti. Skumjas un vilšanās.

MEŽĀZIS

Prāts uz dižu darbošanos šodien nenesīsies. Satiecies ar draugiem, pastaigājies, baudi dabu – rudens jau teju, teju būs klāt. Vispār šodienā nebūs vietas pustoņiem. Ja prieks, tad milzīgs, ja skumjas, tad neizmērojamas, ja sāpes, tad līdz pašam kaulam. Valdzināsi ar savu Mežāža patiesumu.

ŪDENSVĪRS

Būs sarežģīti atpūsties. Galvassāpes var sagādāt kaimiņi un nepatīkami telefona zvani. Nervozā gaisotne riskēs pāriet uz taviem tuviniekiem. Atceries, ka ģimenes locekļi nav vainojami šajā situācijā, mācies pārslēgties no viena viļņa uz otru.

ZIVIS

Zivtiņa šodien peldēsies plašos ūdeņos. Ja šodienu esi iecerējis veltīt, lai samazinātu pa nedēļu iekrājušos darbu kalnu, sakoncentrējies un izdari to līdz pusdienlaikam. Pēcpusdiena un vakarpuse lai paliek atpūtai un ģimenei. Meklē internetā lētās aviobiļetes. Kā zināms, ceļojuma gaidas rada jaudīgu laimes sajūtu.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock

Tēmas