Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 19. septembris
Cita pasaule
2016. gada 19. septembris, 06:31

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 19. septembris

Jauns.lv

AUNS

Nule rimušais Mēness aptumsums nesīs enerģiju, kas burtiski trieks izmēģināt ko jaunu - visviens, kurā sfērā - biznesā, seksā, hobijos. Vēlmes jaudīgas, taču var rasties negaidīti šķēršļi. Diemžēl nedēļas sākums var nest arī skumjas ziņas, piemēram, par kāda tuvinieka nāvi.

VĒRSIS

Šonakt sapnī redzētais visai drīz var iegūt reālas aprises, piepildīties. Ja šķiet, ka lietas velkas - bez stresa! Retrogrādais Merkurs aizies "pareizajā" gaitā jau šīs nedēļas beigās. Tikmēr labāk rāmi nogaidīt un rūpīgi izsvērt un izvērtēt, kur ieguldīt savu enerģiju un kur nav pat vērts tērēties. Lieliska diena, lai nogludinātu konfliktus ar gados jaunākiem cilvēkiem.

DVĪŅI

Ja tieši šodien ieplānots zobārsta apmeklējums, to labāk atcel, pārliekot uz citu datumu. Tas pats attiecas uz operācijām, kas skar to ķermeņa daļu, kas augstāk par krūtīm. Arī galvu. Dvīņiem medicīniskas manipulācijas vispār vislabāk veikt jaunnedēļ. Visādi citādi - parasta rimta diena bez asumiem un pārspīlējumiem. Droši drīkst pirkt dārgas mantas.

VĒZIS

Šodien būtu vēlams atcerēties par ētisku uzvedību un normām, ko omīte lika tev šūpulī bērnībā. Var būt vilinājums iziet ārpus rāmjiem un izdarīt ko tādu, kam ar morāles normām ir visai attāls sakars. Tāds kā dumpinieciskums? Pietaupies, nav īstais laiks neordinārai uzvedībai; vēlāk var būt kauns par sevi.

LAUVA

Mediju, reklāmas un sabiedrisko attiecību jomā nodarbinātajiem var šķist grūta diena. Nesaprašanās, kavējumi, stress, ideju noraidījums un visbeidzot pat radošā krīze. Vēlams "lauviskā" mierā un bez rēcieniem šo visu pārlaist pāri, jo jau nedēļas beigās darbi aizies kā plānots.

JAUNAVA

Darbā iespējams sevišķs novērtējums. Kādu brīdi iepriekš esi tur "sastrādājusi" ko tādu, ko tikai tagad citi pamana kā "wow! O, jā.." Pašapziņa šodien tev būs augstumos, un pelnīti. Šādā enerģijā nav vēlams visiem pateikt atā un lūkoties pēc citas vietas, kur realizēties. Turpini iesākto, jo tas dos vēl lielāku gandarījumu šī gada beigās.

SVARI

Šodien daudz uztversi ar redzi, ožu un dzirdi. Ne ar prātu. Iespējams, būs grūti saglabāt neitralitāti un objektivitāti. Tā kā pastāv liela varbūtība kļūdīties spriedumos un lēmumos, labāk šodien pastāvi maliņā un pavēro notiekošo, nevis aktīvi iesaisties. Deviņreiz nomēri, vienreiz griez. 

SKORPIONS

Skorpionus jau no paša rīta vadīs sajūta "lieciet taču mani mierā..." Ja tas nav visparastākais rudens sākuma nogurums, vērts pievērst uzmanību tam, kas notiek paša dvēselē un ikdienas ģimenes komforta līmenī. Ja tevī snauž kāds aizvainojums, vajag to ar kādu izrunāt, citādi nāksies iepazīt psihosomatiku.

STRĒLNIEKS

Smags enerģētisks faktors šodien var izrādīties nepareizi projicētas vēlmes. Vai nav tā, ka gaidi neiespējamo no cilvēka, kurš tev nevar, negrib, nespēj sniegt to, ko vēlies? Tava griba ir tava, cits cilvēks ir cita pasaule, cita uztvere, savs individuāls universs. Atstāj neatrisinātos jautājumus pašplūsmā, necenties par visu varīti panākt savu.

MEŽĀZIS

Diena, kad 1:1 sastapsies ar savu ego. Un tas konfliktēs ar apkārtējo vidi un citiem cilvēkiem. Ja zini, ka tev ir taisnība - vari mēģināt doties cīņā, taču ātrus panākumus zvaigznes gan nesola. Iespējams, vērts savu patmīlību nedaudz nolikt "aizkrāsnē". Konstruktivitāte šodien nebūs stiprā puse, drīzāk tukšas emocijas valdīs pār tevi, bet cietīs citi.

ŪDENSVĪRS

Smagnējā sajūta emocionāli jau vakarpusē var pārvērsties savā pretmetā. Diena gluži kā amerikāņu kalniņi - augšā, lejā, augšā, vispār stop... Šodien nav vēlams sākt lielas un tālejošas lietas, īpaši biznesā un nekustamā īpašuma sfērā. Toties ļoti sirsnīgi pievakarē var veidoties nesen nodibināti kontakti, kas vairāk attiecas uz privātu sfēru. Piemēram, jauno kaimiņu apciemošanai ideāli piemērota diena.

ZIVIS

Zivtiņas, kurām būtisks ārējais izskats, šodien jo īpaši veiksmīgi var realizēt ieceres. Lieliska diena friziera apmeklējumam, epilācijas un vaksācijas procesiem, kā arī pirkumiem, kuru mērķis ir vairot ārējo skaistumu. Sen noskatīta kleita šodien var itin viegli nonākt tavā skapī. Un pirkums būs iztērētās naudas vērts.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock

Tēmas