Bijusī Igaunijas pirmā lēdija Evelīna izbrīna tautu, pārsteidzoši atklāti runājot par seksu. VIDEO
Šķirtā Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa sieva tagad vairs nav saistīta ar pirmās lēdijas uzvedības priekšstatiem. Nu viņa var arī brīvi un bez aizspriedumiem izteikties. Nule viņa savā televīzijas sarunu šovā pārsteidzoši atklāti apsprieda visdažādākās ar seksu saistītās tēmas.
Attiecības
2016. gada 30. septembris, 20:30

Bijusī Igaunijas pirmā lēdija Evelīna izbrīna tautu, pārsteidzoši atklāti runājot par seksu. VIDEO

Jauns.lv

Bijusī Igaunijas pirmā lēdija, prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa šķirtā sieva Evelīna ceturtdienas vakarā izbrīna mūsu kaimiņvalsts iedzīvotājus, veselu stundu runājot un diskutējot par seksu, masturbāciju, lubrikantiem un erotisko masāžu. Viņa arī tautiešus pamācīja, kā pareizi veikt intīmo masāžu.

Ilvesa pēc izglītības ir mediķe, kā arī veselīga dzīvesveida popularizētāja un nelaiž garām iespēju saviem tautiešiem dot vērtīgus padomus gan ēšanas, gan sporta, gan ārstniecības jomā. Pēc šķiršanās no Tomasa Hendrika Ilvesa viņa ir atguvusies no ģimenes skandāla un tagad atkal rosīgi uzrunā tautu. Tagad viņai ir arī brīvas rokas un viņa var izteikties bez aizspriedumiem, kurus viņai uzlika pirmās lēdijas statuss. Un viņa to izmanto vadot iknedēļas sarunu šovu Igaunijas TV3 – „Evelin”.

Bijusī pirmā lēdija šokē igauņu tautu

29. septembra šova tēma bija visai pikanta, bet ne pats raidījums, kas bija ieturēts elegantas pieklājības normās. Evelīna un viņas viesi, kuru vidū bija Igaunijā pazīstamais biznesmenis un Igaunijas Olimpiskās komitejas vadītājs Urmass Sīrumā un budists Arne Lauri, pikantās tēmas apsprieda ērti sēžot studijas dīvānos, nesniedzot vizuālus padomus, kā nodarboties ar seksu vai erotisko masāžu.

Pirms raidījuma TV3 pārstāvji raidījumu reklamēja: „Evelīna ar studijas viesiem runās par tēmu, kuru apspriežot daudzi sarkst un bālē. Raidījumā gan neviens nekautrēsies un runās atbrīvoti”.

Raidījumā iztirzāto jautājumu loks bija plašs – erotiskā masāža, orgasms un mīlestība bez saistībām, mūku dzīve, pirmā seksuālā pieredze un kāpēc lubrikanti nav tā labākā izvēle.

Arī pirms tam Evelīna ir izteikusies par visnotaļ pikantām un personiskām tēmām. Piemēram, par savu šķiršanos viņa paudusi: „Kad jūs ar kādu nolemjat doties laulībā, viņš jums ir pats labākais. Un arī, kad šķiraties, viņš jums paliek pats labākais, bet, ja jūs uz viņu dusmojaties – tad viņš jūs ir krāpis. Un šis naids jūs pārņem totāli. Es neesmu cilvēks, kas ilgi dusmojas, man pietiek spēka sevi saņemt rokās un apvaldīt savas emocijas”. Ilvesa savas sirdssāpes pārvarējusi

Iepriekšējais Igaunijas pirmais pāris - Evelīna un Tomass Hendriks Ilvesi apprecējās pirms 12 gadiem. Toreizējam Igaunijas ārlietu ministram Tomasam Hendrikam Ilvesam un Tallinas laikraksta „Eesti Paevaleht” reklāmas daļas direktorei Evelīnai Intai – Lambotai tās bija otrās laulības. Ilvesam no pirmās laulības ir divi bērni – dēls Lukass (dzimis 1987. gadā) un meita Jūlija (dzimusi 1992. gadā). 2003. gadā piedzima abu kopīgā meita – Kadri Keja. Tagad prezidents ir precējies trešo reizi ar latviešu ierēdni Ievu un viņi gaida savu pirmo jaundzimušo.

Aizpērnā gada vasarā mūsu kaimiņvalstī izraisījās pamatīgs skandāls, kad toreizējā valsts pirmā lēdija tika pieķerta kādā vasaras kafejnīcā skūpstāmies ar 28 gados veco Tallinā strādājošo reklāmistu, francūzi Vinsentu Arenagu. Viņa vēlāk piebilda, ka piebilda, ka tas nebija iestudēts sānsolis, bet gan sekas ilgstošai pamestības sajūtai. Vēl līdz pagājušā gada nogalei Evelīna Ilvesa vairījās publiski izteikties par savas ģimenes izjukšanu un varēja manīt, ka jaunā vientuļnieces loma viņu nomāc. Tagad, pēc visa spriežot, viņa krīzi pārvarējusi.

Kā noritēja seksam veltītais kādreizējās Igaunijas pirmās lēdijas Evelīnas Ilvesas raidījums, skatieties videosižetā. Protams, tas ir oriģinālvalodā – igauņu mēlē.

Seksam veltītais sarunu šovs „Evelin”

Kasjauns.lv/Foto: Foto: ekrānuzņēmums no video, Lita Krone/LETA, Reuters, Vida Press, no Tomasa Hendrika Ilvesa un Evelīnas Ilvesas „Facebook” profiliem /Video: TV3 Igaunija