Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 2. oktobris
Cita pasaule
2016. gada 2. oktobris, 06:30

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 2. oktobris

Jauns.lv

AUNS

Šodien vari pirkt un pārdot nekustamos īpašumus, mainīt dzīvesvietu un galu galā sākt jaunu dzīvi. Ar to ir pateikts daudz. Ir taču tik skaisti sākt dzīvot, kā gribas, vai ne? Un pat ja spersi tikai solīti tuvāk savam sapnim, arī tas jau būs daudz.

VĒRSIS

Dzīvē nekas nav par brīvu – arī laiks maksā naudu, un nevajag ar to šķiesties. Šodien svarīgi ir būt veiklam un netūļāties. Kas pirmais brauc, tas pirmais maļ. Šo parunu ņem par moto un tekalē kā skudriņa.

DVĪŅI

Diena ne bez asumiem. Turpini aizstāvēt savas tiesības, nenodod savus pamatprincipus. Iespējama krīze attiecībās, pat mantas dalīšana. Palīdzēs vēss prāts un karsta piparmētru tēja. Ļoti nomierinoši, starp citu.

VĒZIS

Par tavām sirdslietām esi atbildīgs tikai tu pats. Nedomāji taču, ka kāds cits tavā vietā visu sakārtos, vai ne? Neesi naivs, tā nemēdz notikt. Cīnies par savu laimi! Vakarpusē domas aizņems iziešana sabiedrībā un satikšanās ar jauniem cilvēkiem.

LAUVA

Atrodi laiku sev un ļaujies slinkumam. Ir taču svētdiena, darbu kalns no tavas drudžainās rosīšanās mazāks nekļūs. Ir muļķīgi nodarboties ar lietām, kuras nespēj ietekmēt. Atpūties, tev ir vajadzīgs miers un prāta izvēdināšana.

JAUNAVA

Saņemsi ziņu no drauga, kas tālumā. Varbūt īstais brīdis izlemt, kad beidzot satiksieties? Iemeslu tam vienmēr var atrast. Būs arī vēl citas iepazīšanās ar ārzemniekiem. Neatsakies pat no šķietami utopiskām idejām un darbības formām - tās strādās!

SVARI

Painteresējies, kas notiek tavu bērnu un vecāku dzīvē – vai atceries, cik sen neesat tā apsēdušies un parunājušies? Ir svētdiena, uzaicini kādu radinieku pusdienās vai pats piesakies paciemoties. Kādam ir jāizrāda iniciatīva, un zvaigznes rāda, ka šodien visvairāk iespēju ir tev. Rezultātā laimīgi būsiet jūs visi.

SKORPIONS

Daudz domāsi par eksistenciāliem jautājumiem un beigu beigas nonāksi pie svarīgas atziņas, kas var visu nākotni sagriezt kājām gaisā. Ja tomēr neko nespēj saprast savā dzīvē, prasi padomu sirdsgudriem cilvēkiem. Gala lēmums jau tāpat būs tavās rokās.

STRĒLNIEKS

Izrādi iniciatīvu mīļotā personīgās dzīves dažādošanā. Jo bagātīgāka iztēle un abstraktākas idejas, jo interesantāk abiem. Nelieto alkoholu, vari nokļūt neveiklā situācijā. Ielāgo, ka veselība tomēr ir pirmajā vietā, un tā ir jāsaudzē kopš jaunības.

MEŽĀZIS

Cel pašnovērtējumu, vingrinies komplimentu teikšanā sev, uzlabo mīmiku un koriģē ķermeņa valodu, lai atstātu veiksminieka iespaidu. No mājām izej tikai perfektā izskatā – nekādas skriešanas pēc brokastu piena pa taisno no gultas. Ja nu satiec savu liktenīgo cilvēku? Zvaigznes rāda, ka šodien ir ļoti cerīga situācija.

ŪDENSVĪRS

Spodrini māju, kvēpini vīraku, dedzini sveces. Izpurini putekļus no paklājiem. Tavā dzīves telpā ir diezgan negatīvs enerģētiskais fons, tāpēc dari, ko vari, lai panāktu uzlabojumu.

ZIVIS

Mīļotā cilvēka tuvinieki šodien tev bojās nervus. Emocionāli jutīsies lieks pat paša mājās un šķitīs, ka dzīvo kopā ar visu šo ģimeni. Tas viss mīlas dzīvi padarīs saspringtu un nervozu. Centies nestrīdēties – viss pāriet, arī konflikti. Vieglāk būs vientuļajām Zivtiņām – TV pults un modernās tehnoloģijas būs viss, kas pa īstam uztrauks.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock