Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 8. oktobris
Cita pasaule
2016. gada 8. oktobris, 06:43

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 8. oktobris

Jauns.lv

AUNS

Milzīga vēlme patikt citiem, pat svešiem nenozīmīgiem cilvēkiem. Ja plāns ir iegūt materiālu labumu - glaimiem zaļā gaisma. Taču nepārspīlē. Vakarpusē Aunus var mākt domas par bezjēdzīgumu dzīvē. Kliedē to sabiedrībā, kurā valda beznosacījumu mīlestība un pieņemšana - dzīvnieku vai asinsradinieku kompānijā.

VĒRSIS

Laiks var šķist tāds kā sašķelts. Alkas atgūt pazaudēto. Kopumā iespējams visnotaļ smagnējs dvēseles stāvoklis, taču labā ziņa - tu vari to mākslīgi pārtraukt. Ķecerīgā veidā atrodi tādu izklaidi, kas sniegs veldzējumu. Un citiem par to nekas nav jāzina. Šodien nekas cilvēcisks tev nebūs svešs.

DVĪŅI

Parādi savu labāko pusi tiem, kam jāiepatīkas, lai turpmākā dzīve veidotos gludāka. Pat mazus melus šodien zvaigznes attaisnos! Karjeras ziņā diženus plānus gan iepauzē, labāk nogaidi un pārliecinies, vai patiešām pārredzi visu laukumu, arī slēptos akmeņus.

VĒZIS

Vēlme ceļot, doties prom no drēgnuma Latvijā. Ja līdzekļi atļauj, šī ir lieliska diena brauciena plānošanai! Siltās zemes un debesszilas pludmales perfekti ārstēs arī Vēzīšu dvēseles sāpes, un jūs jau paši to zināt, kā tas darbojas. Ja ar naudām švakāk, šodien to tomēr neaizņemies. Parādu veidošanai labāka būs nākamā pirmdiena.

LAUVA

Izteikts akcents uz savstarpējām attiecībām, tostarp intīmajām. Neapmierinātību ar partneri neizrādi, labāk norij sakāmo, jo dziļš ievainojums var būt neatgriezenisks. Tiecies uz gaišo. Apmeklē kādus kursus, bagātinies koncertā vai kinozālē. Vispār vislabāk šodienu velti intelektuālai pilnveidei.

JAUNAVA

Iespējams, tevi var pārņemt sajūta, ka šķiršanās no ilglaicīga dzīvesdrauga ir uz sliekšņa. Tas tā arī ir. Pieņem lēmumus, bet rīkošanos neuzsāc tūlīt un uz karstām pēdām. Laimīgās attiecībās esošās Jaunavas arī var sajust krīzes momentus, taču pašsajūta ziņos - viss tomēr ir labi.

SVARI

Naudas jautājumi var nospiest sirdi. Vajadzību un gribēšanu ir daudz, bet maciņā svilpo vējš. Neko darīt, šāds laiks pazemīgi jāpieņem un jācer uz pārmaiņām. Starp citu, pie patiešām nozīmīga naudas guvuma Svari var tikt nākamā gada janvārī. Pagaidām pacieties un strādā lietas labā!

SKORPIONS

Lielā pārliecība par savām spējām un sava viedokļa patiesumu var ciest sakāvi. Neko, jāpieņem un jānorij. Degošas idejas var tik nesaprastas, taču tās nav nolemtas neveiksmei. Nogaidi kādu brīdi un sāc no jauna - tiesa, cita pasniegšanas maniere varētu izrādīties auglīgāka.

STRĒLNIEKS

Priekpilnus momentus var sagādāt nesavtīga palīdzēšana. Arī domu biedrus būs viegli atrast. Būtiski lēmumi attiecībā uz savu dzīvi. Viss uz labu. Prieku smelsies jaunajā paaudzē, bet vilšanos var sagādāt iepirkšanās. 

MEŽĀZIS

Brīnišķīga diena, lai atvainotos un lai pateiktu labus vārdus kādam, kas to sen jau pelnījis, bet tavs lepnums liedzis paust patiesās jūtas. Attiecību nogludināšanai perfekti piemērots laiks. 

ŪDENSVĪRS

Godkārība, atzinības alkas, arī lepnība. Izvērtē, ko no tā visa drīksti "laist uz āru". Veselībā vārgajiem jāmeklē palīdzība pie spēcīgajiem, taču tas nenozīmē enerģētisku barošanos. Lielu devumu var dot nozīmīgs cilvēks, ar ko sen neesi ticies.

ZIVIS

Emocijas jānoliek otrajā plānā, ja runā par ģimenes jautājumiem. Būsi svārstīga, durstoša un arī nepatiesa savā redzējumā. Šodien vispār vislabāk būtu pazust no visiem tālu prom  un tikt skaidrībā ar jūtām, kā arī racionāli pieņemt lēmumus, ja vien tas iespējams. Svārstību diena. Nelabus padomus prāts dos sirdij. Izvērtē visu simtkārt!

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock