Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 10. oktobris
Cita pasaule
2016. gada 10. oktobris, 06:29

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 10. oktobris

Jauns.lv

AUNS

Nestreb karstu un neko nedari par spīti. Mazliet vēsa prāta šai rudenīgajā dienā patiešām noderēs. Palutini sevi ar garšīgiem ēdieniem. Dvēseli nedaudz nomierinās konsultācijas ar astrologu.

VĒRSIS

Asini prātu un mācies strādāt nesaudzīgas konkurences apstākļos. Lai arī nogurums gāž no kājām, neignorē sava organisma vajadzības. Tu esi tiktāl pārņemts ar mīlestību un emocijām, ka tas var sākt mīļoto kaitināt. Saki sev „stop” un mēģini kaut mazliet iejusties sava kaisles objekta ādā.

DVĪŅI

Iespējama kritika no priekšnieka puses. Taču tas nav nekas personisks. Strādā vien tālāk savā stilā, tu esi uz pareizā ceļa. Centības rezultātus redzēsi nākotnē, bet - tālākā. Vakarā pievērsies organisma stiprināšanai. Vitamīni, pirts, garāka pastaiga vai skrējiens – šīs ir tikai dažas no iespējām.

VĒZIS

Tu kā burvju mākslinieks vai pelēkais kardināls pratīsi apvienot dažādus darbus un situācijas. Ieklausies intuīcijā un ņem talkā psiholoģiju! Tev ir pārāk daudz sakaru, interešu un arī informācijas, kura ir nevajadzīga un nederīga. Nekrīti ap kaklu kuram katram pretimnācējam.

LAUVA

Tirdzniecības operācijas un reklāmas kampaņas dos peļņu. Tāpēc apdomā, kā to vari pielāgot un izmantot savā esošajā darbā. Meklēsi ceļu pie kādreiz mīlēta cilvēka. Varbūt tas būs tikai sapņos, bet, iespējams, kas vairāk. Jebkurā gadījumā: nesaceries par daudz. Pagātne pieder pagātnei.

JAUNAVA

Tavs spēks būs mākā saskatīt sadarbības iespējas un nevilkt deķi tikai uz savu pusi vien. Visu dali uz pusēm: gan peļņu, gan atbildību. Pavisam negaidīti iegādāsies interesantu lasāmvielu, kas sniegs atbildi uz daudziem jautājumiem. Neej garām grāmatnīcām.

SVARI

Pārskati savu darba galdu un atvilktnes. Drazas met ārā, bet dokumentāciju gan sakārto, sanumurē. Nejautā, ja neproti skaidri formulēt jautājumu vai negribi dzirdēt patiesību. Tā ir tukša salmu kulšana. Raksti dzeju — izdosies!

SKORPIONS

Jebkuru šķērsli vai incidentu neitralizēs tavs personīgais šarms un dedzīgums. Paļaujies uz saviem trumpjiem, kas bagātīgi šodien iedalīti. Raizes kā vienmēr sagādās vismīļākie cilvēki. Te nu gan ultimāti nelīdzēs. Ar gudrību un prātu, bet ne ar spēku nostiprini attiecības!

STRĒLNIEKS

Tava nopietnā pieeja darāmajam jau ir ievērota. Rādi no savas puses, ka izaugsmes iespējas tev nav vienaldzīgas. Aprunājies ar vadību. Nesteidzies pieņemt radikālus lēmumus. Tikai laika pārbaude palīdzēs nekļūdīties. Tas skars jebkuru niansi, kas attiecas uz partnerattiecībām.

MEŽĀZIS

Tu savās rokās turi tik daudz pavedienu, ka draud samudžināšanās. Atsakies no kāda darba, ja veselība un sirdsmiers tev dārgi. Tā kā daudz strādā, draugus meklē no tā paša loka. Īpaši mēģini sadraudzēties ar Vēršiem un Jaunavām – tie ir „tavējie”.

ŪDENSVĪRS

Steidzies iesaistīties jaunos projektos, šodien tam ir ļoti izdevīgs laiks. Apdomāt varēsi vēlāk. Tagad visu izšķirs ātrums un uzdrīkstēšanās. Ievērojot diētu, attīrīsies ne vien fiziski, bet arī mentāli. Tikai tad organisma sārņi un liekās kalorijas atkāpsies uz neatgriešanos.

ZIVIS

Būs daudz jāstrādā pašam. Neiztiksi bez asām vārdu pārmaiņām ar akcionāriem, investoriem vai sponsoriem. Jebkurā gadījumā neslēp savu attieksmi un gatavojies strādāt par diviem! Tu nesaproti, kurš tevi mīl un kurš ir vienkārši draugs. Nežonglē ar šiem jēdzieniem, bet definē sev, kas ir kas.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock