"Aiz šāda vīrieša pleca jūtos ļoti droši," žurnālam "OK!" atklāj Jana Duļevska
2013. gada 16. augusts, 15:52

"Aiz šāda vīrieša pleca jūtos ļoti droši," žurnālam "OK!" atklāj Jana Duļevska

Jauns.lv

Jaunajā žurnāla OK! numurā sirsnīga ģimenes fotosesija un intervija ar televīzijas zvaigzni Janu Duļevsku un hokejistu Rodrigo Laviņu. Par dzīvi svešumā, kultūras atšķirībām un modi ar Oslo dzīvojošo latviešu arhitekti un dizaineri Vēsmu Konteri McQuillan sarunājas sabiedrisko attiecību speciāliste Guna Leiškalne-Rokk.

„Pie bezdibeņa malas esmu stāvējis ļoti daudz reižu,” intervijā OK! saka mūziķis Igo, kurš realizējas arī citās mākslās – grafikā un rakstniecībā, starp citu, arī biznesā.

Brīvmākslinieks, dziedātājas Lindas Leen brālis Mārcis Feldbergs un Ilze Čeiča stāsta par pašu rīkotām kāzām savā lauku īpašumā Ērgļos.

Ciemojamies Parisas Hiltones greznajā vasaras mājā Malibu un skaidrojam, kāpēc Dženifera Anistone četrdesmit četru gadu vecumā pieņēma striptīza dejotājas lomu filmā Milleru ģimenīte.

Kā arī – vai vērts atriebties neuzticīgajām otrajām pusītēm, cik maksā Holivudas zvaigžņu stils un kur meklēt alternatīvu par pieejamu cenu, kā, izmantojot augusta top produktu – bronzeri, likt iemirdzēties sejai, ceļojums uz krāšņo Donavas pērli Budapeštu un garšīgs stāsts par vasaras dārzeņu karali – tomātu.


Žurnāls "OK!" / Publicitātes foto