Numeroloģe un latvju zīmju pētnieks skaidro, kā Latvija pāries uz eiro
Numeroloģe Ineta Ventniece teic, ka nav jāsatraucas par eiro ieviešanu – Eiropas vienotajai valūtai esot veiksmīgas skaitļu vibrācijas.
Cita pasaule
2013. gada 13. septembris, 05:40

Numeroloģe un latvju zīmju pētnieks skaidro, kā Latvija pāries uz eiro

Jauns.lv

Pāriešana uz eiro neradīs milzīgus satricinājumus, bet gan drīzāk liecina par veiksmi, portālam Kasjauns.lv saka numeroloģe Ineta Ventniece. Savukārt latvju zīmju pētnieks Valdis Celms teic, ka Mildas profils uz Latvijas eiro monētām liecina par mūsu valsts atteikšanos no saviem simboliem un ekonomikas attīstības.

Eiro skaitļu vibrācija ir veiksmīga

Numeroloģe Ineta Ventniece Kasjauns.lv saka, ka nevajag īpaši saspringt par eiro ieviešanu. Tāpat kā bērns iemācās staigāt, arī mēs drīz vien iemācīsimies pierast pie jaunās valūtas un ar laiku pat aizmirsīsim, ka notikusi tik karstas diskusijas un kaislības par pāreju uz jauno valūtu.

„Ir jādzīvo. Jāturpina darīt viss labais, ko esam darījuši, un nevajag saspringt par lietām, kuras nevaram izmainīt. Ir jādzīvo laikam līdzi, mēs neesam ne Šveice, ne Apvienotā Karaliste un nevaram būt neandertālieši! Viss ir jāuzlūko pozitīvi,” teic Ventniece.

Protams, ka lats latviešiem ir mīļš un rada stabilitātes sajūtu, bet arī eiro nav ne vainas, saka numeroloģe. Ciparu ziņā pāreja no vienas valūtas uz otru, saistās ar pāreju no pāra uz nepāra skaitļiem. Tomēr eiro numeroloģiski vērojama skaitļu 3 un 5 vibrācija, kas nav negatīva – šie skaitļi piesaista naudu un tajos nav nekā negatīva. Ventniece pārliecināti saka: „Vārdā eiro, ja sarēķina numeroloģiski, ir diezgan veiksmīga skaitļa 5 vibrācija”.

Pēc numeroloģes teiktā, astrologs Kristaps Baņķis gan sacījis, ka Latvijas eiro monētas kaltas tā dēvētajā čika laikā, kas liecinot, ka jaunās naudas ieviešana nav veiksmīga. Tomēr Ventniece uzskata, ka tam nav izšķirošas nozīmes: eiro nākotni ietekmēs procesi pasaulē, ko Latvija diez vai var ietekmēt.

Te arī jāpiebilst, ka Baņķis pagājušā gada nogalē uzsvēra, ka Latvijas Bankas horoskops ir visnotaļ stabils un tādēļ pāreja uz eiro „notiks bez lielām revolūcijām, bet fundamentāli”.

Mildas profils uz eiro monētām liecina par atteikšanos no latvju simboliem

Savukārt latvju simbolu pazinējs, dizaina mākslinieks Valdis Celms Kasjauns.lv strikti noteica, ka eiro ieviešana nav korekta, jo ar pāreju uz jauno valūtu atsakāmies no valstiskuma simboliem, savas ekonomikas veidošanas un attīstības.

„Mēs sevi nododam svešu banku rokās. Un tas spilgti atspoguļojas Mildas profilā uz eiro monētām,” saka Celms. Un šajā gadījumā neesot svarīgi, kādi simboli ir vai nav attēloti uz eiro monētām.

Elmārs Barkāns/Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva, Aigars Hibneris, Ieva Čīka/ LETA