Sabiedrības dāmas izrāda stilu "Rīgas modes nedēļas" atklāšanas svinībās. FOTO
Kamēr TV seja Maija Silova mirdzēja baltā tērpā, modes dizainere Diāna Galante, operdziedātājas Ineses Galantes meita, bija saposusies viscaur melnā. Abas izskatījās lieliski.
2013. gada 30. oktobris, 12:45

Sabiedrības dāmas izrāda stilu "Rīgas modes nedēļas" atklāšanas svinībās. FOTO

Jauns.lv

Uz festivāla „Riga Fashion Week” atklāšanas svinībām viesnīcā „Grand Palace Hotel” otrdienas vakarā dāmas ieradās īpaši sapucējušās. Bija gan grezni un stilīgi tērpi, gan izteiksmīgas frizūras.

Uz Rīgas modes nedēļas atklāšanas modes skati un ballīti Vecrīgā varēja ierasties tikai viesi ar īpašiem ielūgumiem un mediju pārstāvji. Greznajā viesnīcā uz sarkanā paklāja visa vakara garumā pozēja svinību viešņas, demonstrēdamas, cik gaumīgi, eleganti un atraktīvi saposušās. Burziņā piedalījās arī vairākas sabiedrībā zināmas dāmas, tostarp modes žurnāliste Maija Silova, tērpu mākslinieces Aļona Bauska un Diāna Galante, stiliste Santa Bindemane-Mihelsone, sabiedrisko attiecību speciāliste Guna Leiškalne-Rokk, dziedātāja Natālija Tumševica, modes aģente Anita Irbe. Protams, arī šoreiz uz glamūrīgo dāmu fona ar savu stiliņu uzmanību centās piesaistīt kolorītie modes blogeri Deniss Ševeļovs un Jaroslavs Barišņikovs.

Tradicionālais festivāls Riga Fashion Week galvaspilsētā norisināsies no 29. oktobra līdz 2. novembrim. Lielākā daļa dizaineru tērpu kolekciju tiks izrādītas Vecrīgā, Rīgas Mākslas telpā. Ar nākamās sezonas prêt-a-porter pavasara/vasaras kolekcijām iepazīstinās gan pašmāju modes mākslinieki, gan arī ārzemju viesi.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Inta Mengiša