Praktiskā rudens mode
2013. gada 8. novembris, 09:38

Praktiskā rudens mode

Jauns.lv

Šajā sezonā modes tendences ļauj būt ne tikai stilīgai, bet arī justies ērti. Aktuāli ovesize mēteļi, adījumi, pufīgas āra jakas ir īpaši piemērots apģērbs mūsu platuma grādiem.

Viena no populārākajām modes aktualitātēm ir tā saucamie oversize mēteļi. Aktuālākie šoruden ir mēteļi maigos pasteļtoņos – gaiši rozā, zili, dzeltenīgi un pieklusināti oranži. No modes nav izgājuši arī klasiskās un neitrālās krāsas: melna, pelēkā un bēša. Labam mētelim noteikti nevajag žēlot naudu, jo tas aukstajā laikā ir pats svarīgākais apģērba gabals.

Aktrise Anna Hataveja lietainā laikā nevēlas salt un slapināt kājas, tāpēc izvēlas gaumīgus zābakus un stilīgu divrindu pogājamo mēteli. Šobrīd apavu modē joprojām aktuāla ir lakāda un dažādi dekori – sprādzes, kniedes, metāla apdare. Krāsu ziņā aktuāli ir melni un pelēkie toņi ar dažādiem košiem akcentiem.

Šajā sezonā aktuāls ir apģērbs ar uzmanību piesaistošu rakstu. Tas kalpo kā interesants akcents un atsvaidzinā koptēlu. Rakstainas bikses vislabāk kombinēt ar vienkrāsainu apģērbu, taču šajā sezonā rakstu nevar būt par daudz, tāpēc tām droši vari pieskaņot arī rakstainu augšdaļu.

Dzīvojot mūsu platuma grādos, varam būt gandarīti par šīs sezonas modes tendenci – adījumiem. Liels, rupja adījuma džemperis ar dažādiem rakstiem ir šī rudens “must have” pirkums. Aktuālākais fasons – džemperi ar noapaļotiem pleciem un paplatinātām rokām. Krāsu gammā dominē zilie, violetie, zaļie, zelta un melnbaltie krāsu salikumi.


Reklāmas meteriāls tapis sadarbībā ar

www.halens.lv /Foto: Bulls Press, publicitātes foto