Jaunais modes kliedziens Holivudā - īso matu bums! FOTO
Pamelas Andersones stila pārvērtības.
2013. gada 11. novembris, 14:10

Jaunais modes kliedziens Holivudā - īso matu bums! FOTO

Jauns.lv

Zēngalviņas turpina uzvaras gājienu Holivudā. Ar šādu matu griezumu lepojas arī aktrise Dženifera Lorensa un pat seksbumba Pamela Andersone!

Pēdējā laikā Holivudu skāris īso frizūru bums. Aktrises, kuras savulaik bijušas pazīstamas ar garajām un sievišķīgajām lokām, no tām sāk atbrīvoties. Īso matu griezumus pēdējā laikā izvēlējušās aktrises Anna Hataveja un Šarlīze Terona, kā arī dziedātāja Mailija Sairusa, kuras tēls pēc tam pilnībā izmainījās. Nu viņām piebiedrojusies arī Pamela Andersone, kuras jaunais griezums pārsteidzis visus, jo līdz šim „Pludmales patruļas” zvaigznes tēla neatņemama sastāvdaļa bija garie, blondie mati un kuplās krūtis. Nesen viņa atteicās no lielajiem dekoltē un apspīlētajām drēbēm, kas ilgu laiku bija viņas firmas zīme, un sāka valkāt sev netipiski piezemētu apģērbu – svārkus līdz celim un topus, kas nosedz krūtis. Tagad viņa spērusi vēl vienu nozīmīgu soli, lai attālinātos no sava seksbumbas statusa – nogriezusi matus pavisam īsus.

„Man vienkārši likās, ka mani mati ir nodzīvojuši paši savu dzīvi, ko es gribēju atstāt pagātnē un sākt vēlreiz un jauna,” 46 gadus vecā Andersone klāstīja Elenas Dedženeresas sarunu šovā.

Pagājušonedēļ jaunu frizūru demonstrēja arī „Bada spēļu” aktrise Dženifera Lorensa. Pirms kāda laika viņa garos matus nogrieza paīsā bobā, bet tagad jau izlēmusi par labu zēngalviņai. Viņa gan nosauc prozaiskāku iemeslu nekā Andersone: „Kad mans bobs atauga, tas sasniedza jocīgu, nepievilcīgu garumu. Kādu laiku nēsāju matus copē, bet tad man apnika. Tāpēc es tos vienkārši nogriezu nost. Tas nav pārāka izraujošs stāsts.”

Viņa arī atzina, ka „biežā krāsošana bija tos nodedzinājusi”. Taču „Bada spēļu” fani var neuztraukties, ka viņu iemīļotā aktrise kādā no gaidāmajām sērijas daļām parādīsies bez bizes. Lorensa atzina, ka triloģijas noslēdzošajā daļā „Mockingjay” („Bada spēles: Zobgaļsīlis”) esot filmējusies ar parūku galvā.

Kasjauns.lv / Foto: All Over Press