Vai tiešām kāzas? Šovā "Melu detektīvs" izskan bildinājums. VIDEO
. Alīna ir profesionāla dejotāja un bieži dodas ilgstošos komandējumos, kuru laikā dejo uz kruīza kuģiem un pavada laiku ar deju partneriem. Deniss sievai uzticas, viņu tomēr māc šaubas par sievas atklātumu.
2017. gada 9. marts, 10:45

Vai tiešām kāzas? Šovā "Melu detektīvs" izskan bildinājums. VIDEO

Jauns.lv

Emocionālā pašmāju pāru šova “Melu detektīvs”, ko savām skatītājam ik ceturtdienu piedāvā televīzija sievietēm “STV Pirmā!”, otrā sērija šovakar būs sarūpējusi īpaši sirsnīgus un aizraujošus mirkļus - līdzās dažādiem provokatīviem un pikantiem jautājumiem par “gultas tēmu”, melu detektors uzklausīs arī īstu un patiesu bildinājumu.

Ja tu šodien mani bildinātu… neaizmirstams pārsteigums šova šarmantākā pāra izpildījumā

Inese ar Mārtiņu satikās pirms trim gadiem. Abiem ir teju 70 gadi un viņus vieno ne tikai mīlestība, bet arī piedzīvojumu gars. Mārtiņa sapnis bija doties uz Āfriku. Inese pameta darbu, lai kopā ar Mārtiņu viņa golfiņā dotos pusgadu ilgā ceļojumā pa Āfriku. Lai arī mīlniekus vieno saskaņa it visā, Ineses dzīvē ir bijusi sāpīga attiecību pieredze, kas neļauj pilnībā uzticēties Mārtiņam. Bet arī Mārtiņam ir dažas labs “skelets skapī.” Vai šovs “Melu detektīvs” palīdzēs abu attiecībās ievirzīt jaunā gultnē?

Vai komandējuma laikā Tev ir bijušas attiecības? Vīrs vēlas pārliecināties par sievas uzticību

Alīna un Deniss ir jauns, simpātisks precēts pāris. Alīna ir profesionāla dejotāja un bieži dodas ilgstošos komandējumos, kuru laikā dejo uz kruīza kuģiem un pavada laiku ar deju partneriem. Kaut gan Deniss sievai uzticas, viņu tomēr māc šaubas par sievas atklātumu - tāpēc ar melu detektora palīdzību viņš vēlēsies noskaidrot, vai Alīna viņu tiešām nav krāpusi. Melu detektors atklās negaidītus notikumus abu pagātnē!

Vai tava bikini zona ir gludi skūta? Pāris gatavojas iepazīt viens otru tuvāk

Veronika un Vladimirs ir labi paziņas, kuru starpā nesen uzplaukušas romantiskas jūtas. Pāris vēlas noskaidrot abpusējo saderību un to, vai abu uzskati un intīmā pieredze ir savienojama. Veronika ir jauna, skaista fotogrāfe bez aizspriedumiem – viņas viedoklis par intīmām tēmām, attiecību modeļiem un uzticību vairumam var šķist šokējošs. Vai Vladimirs būs gatavs tik atklātai sarunai un melu detektora atbildēm?

Šovā “Melu detektīvs” ik nedēļu trīs drosmīgi pāri meklē atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem:

Katrā šova “Melu detektīvs” sērijā trīs pāri – gan tādi, kuri ir kopā jau ilgstoši, gan tie kuri sen šķīrušies vai vēl tikai plāno kopīgu nākotni -  viens otram uzdos atklātus jautājumus, lai saņemtu ne mazāk godīgas atbildes. Samelot nebūs iespējams, jo dalībnieki tiks pārbaudīti ar melu detektora palīdzību. Turklāt raidījuma vadītājam - radio “Skonto” programmu direktoram un “STV Pirmā!” sarunu šova “Starp mums runājot” vadītājam Valdim Melderim - būs zināmas visas atbildes! Vai patiesība stiprinās pāru attiecības vai gluži otrādi -  ļaus saprast, ka kopīga nākotne nav iespējama? Emocijas, asaras, atklātas sarunas, rūgtums un pārmetumi – to visu skatītājām ik ceturtdienas vakaru garantē jaunais šovs, kurā dalībnieki būs spiesti ieskatīties nereti tik skarbajai patiesībai tieši acīs!

Uzzini šokējošas atklāsmes jaunajā pašmāju pāru attiecību šovā “Melu detektīvs” ceturtdienās plkst. 21:00 kanālā “STV Pirmā!” Kasjauns.lv/Video: "Melu detektīvs"