foto: Vida Press
Jaunākajā “Vāģu” multenītē Makvīns izrāda cēlsirdību
Jau labi zināmajai “Vāģu” komandai piepulcējušies jauni un uzvarēt kāri automobiļi.
2017. gada 14. decembris, 12:30

Jaunākajā “Vāģu” multenītē Makvīns izrāda cēlsirdību

Kasjauns.lv

Sacensību un komandas gars, azarts un arī jautrība visā pasaulē bērnu iemīļotās animācijas filmas par Zibens Makvīnu turpinājumā!

Jaunās paaudzes sacīkšu vāģu apžilbināts, leģendārais Zibens Makvīns ir izstumts no iemīļotā sporta veida, taču ir apņēmības pilns atgriezties un parādīt, ka ar viņu vēl ir jārēķinās. Lai to izdarītu, Makvīnam ir jāapvieno modernās tehnoloģijas ar savu priekšgājēju nemirstīgo pieredzi un jāapbruņojas ar draugu atbalstu. Tuvojas lielās sacensības, un Makvīnam ir jāpierāda, ka sarkano vāģi ar numuru 95 vēl pāragri „norakstīt no trases”. Viņš izdarīs cēlsirdīgu žestu, kas aizkustinās ikvienu skatītāju gan sacensību norises vietā, gan pie TV ekrāniem.


Animācijas filmas “Vāģi 3” (Cars 3) galvenos varoņu ierunājuši aktieri Ouens Vilsons, Kristela Alonzo, Kriss Kūpers un Neitans Filions.

foto: Vida Press
Kā uzvarēt jaunos un daudz ātrākos sacīkšu braucējus? Makvīnam ir plāns!


Šogad pirmizrādi piedzīvojusī piedzīvojumu animācijas filmas trešā daļa “Shortcut Premiere” pieejama ieskaņota latviešu un krievu valodā, kā arī skatāma tās oriģinālajā – angļu – valodā.

Skaties Shortcut savā telefonā, datorā vai planšetdatorā. Tagad pieejama arī “Shortcut Box” ierīce, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā. Iespējams izmēģināt 30 dienas bez maksas!

Tēmas