Pāris pārsteidz ar ugunīgu pirmo deju pie Vanšu tilta
2017. gada 31. augusts, 22:20

Pāris pārsteidz ar ugunīgu pirmo deju pie Vanšu tilta

Karlīna Timofejeva

Šonedēļ “STV Pirmā!” šovs “Pirmā deja” pārsteidza ar pavisam ugunīgu uzvarētāj deju brīvā dabā – Rīgā, pie Vanšu tilta - sportiskā pāra Anastasijas un Viktora izpildījumā. Spraigās Bon Jovi “It’s my life” dziesmas pavadībā abi izdejoja savu mīlasstāstu un saņēma ovācijas ne tikai no radiem un draugiem, bet arī žūrijas un nejaušiem garāmgājējiem. Šoreiz ar otro vietu nācās samierināties Agijai un Artūram, kuri ļāvās krietni liriskākai un romantiskākai pirmajai dejai. Taču, kā atzina pasniedzēji, priekšnesums būtu izdevusies vēl labāks, ja deja būtu izdejota brīvā dabā, kā tas sākotnēji bijis iecerēts.

Sportiskā Anastasija un Viktors iepazinās pirms trim gadiem, kad Viktors savu izredzēto nejauši uzgāja sociālajos tīklos un iemīlējās. Abus saista ne tikai mīlestība vienam pret otru, bet arī pret ceļošanu, tāpēc kāzas pāris nolēmis svinēt saulainajā Krētas salā. Lai saspringto pirmskāzu posmu padarītu vēl aizraujošāku, pasniedzējs Eldars Salvis Ozoliņš abiem bija iecerējis pavisam sarežģītu horeogrāfiju. Vai abu nedejotāju sportiskais azarts palīdzēs izturēt spriedzes pilno pirmskāzu laiku un sarežģītos mēģinājumus? Vēl papildus asumu visam piedeva negaidītā dejas pasniedzēju maiņa – Eldara veselības sarežģījumu dēļ viņa iesākto nācās turpināt viņa kolēģim. Taču Anastasijas un Viktora deja pārsteigs visus – gan kāzu viesus, gan garāmgājējus, kuri elpu aizturējuši, baudīja neaizmirstamo un emocijām pārbagāto jaunā pāra deju.

Anastasijas un Viktora pretinieki - Artūrs un Agija iepazinās Nīderlandē, kur Artūrs tolaik dzīvoja un strādāja. Pēc vairāku mēnešu virtuālas sarakstes jaunieši nolēma uzsākt kopdzīvi Latvijā. Abu starpā valda harmonija un saskaņa, tomēr dejā saskaņu rast, izrādās, nebūt nav tik vienkārši. Jauniešiem bija grūtības atcerēties kustības un iejusties dejas ritmā, kā arī pēc garā mēģinājumu procesa, radās šaubas, vai pasniedzējas izvēlētā dziesma patiešām ir īstā?  Taču neskatoties uz visu, rezultāts bija patiešām lielisks!

Nepalaid garām šīs vasaras trakākās kāzu dejas, seko jaunlaulāto sacensību šovam arī nākamceturtdien plkst. 21:00 televīzijā “STV Pirmā!”