foto: Publicitātes foto
“Bēbis boss” satricina pasauli
“Bēbis boss” kļuva par vienu no šā pavasara populārākajām filmām.
2017. gada 3. augusts, 10:25

“Bēbis boss” satricina pasauli

Kasjauns.lv

Animācijas filma “Bēbis boss” (The Boss Baby) patiks gan pieaugušajiem, gan bērniem. Stāsts, kas tiek vēstīts no septiņgadīgā Tima skatupunkta, ir aktuāls visos laikos un tagad redzams arī Shortcut lietotājiem.

Tims jūtas vecāku uzmanības apdalīts kopš brīža, kad ģimenē ienāca jaunākais brālis. Taču jaundzimušais ir ne gluži parasts bērns – viņš ir dzimis līderis, ļoti prātīgs un it visā redz izaicinājumus savam biznesam. Kad Tims nejauši uzzina par sazvērestību ar mērķi iznīcināt mīlestību visā pasaulē, viņš saprot, ka būs vajadzīgs uzticams un gudrs sabiedrotais, lai stātos ceļā ļaundariem.
Uzreiz pēc multfilmas pirmizrādes šā gada pavasarī “Bēbis boss” kļuva par populārāko filmu kinoteātros – jau pirmajā nedēļā tā iekasēja 49 miljonus dolāru. Filmas galvenos varoņus ierunājuši tādi pazīstami kino aktieri kā Alekss Boldvins, Līza Kudrova, Džimijs Kimmels u. c.

Skaties animācijas filmu Shortcut Premiere. Filma ierunāta latviešu un krievu valodā, pieejama arī oriģinālajā – angļu – valodā.
Skaties Shortcut savā telefonā, datorā vai planšetdatorā. Tagad pieejama arī Shortcut Box ierīce, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā. Iespējams izmēģināt 30 dienas bez maksas! www.shortcut.lv