Visi mūziķi nav babņiki – Atis Auzāns atspēko baumas
2017. gada 18. maijs, 10:51

Visi mūziķi nav babņiki – Atis Auzāns atspēko baumas

Kasjauns.lv

Klīst neviena vien leģenda par mūziķu liderīgo dzīves veidu. Tās bija dzirdējusi arī mūziķa un producenta Ata Auzāna topošā sievas māte, tāpēc pāra attiecību sākumā brīdinājusi meitu, ka “visi mūziķi ir babņiki,” slavenību pārvērtību šovā “Stāsts par mums” jau šovakar kanālā 360TV emocionālā sarunā atklās šarmantais Auzānu pāris.

Taču Atis baumas atspēko, sacīdams, ka viņš nemaz nevarētu būt “babņiks,” jo dzīvojot saskaņā ar savu sirdsapziņu un noteikti nespētu pieļaut, ka tā kļūst “netīra.” Mūziķis gan piebilst, ka daudzi viņa amata brāļi tomēr atbilst šim raksturojumam, taču cilvēki ar šādu īpašību esot meklējami jebkurā jomā, turklāt gan vīriešu, gan sieviešu vidū.

Vaicāti, vai uzsākot attiecības abus nav mulsinājusi 12 gadus lielā vecuma starpība, Ludmila atzīst, ka gadiem lielāku uzmanību pievērsusi viņas mamma, kura pat mēģinājusi Ati atrunāt no laulībām. Šova “Stāsts par mums” laikā Atis un Ludmila ļausies vērienīgām pārvērtībām, lai ar grima meistaru palīdzību kļūtu vecāki par 40 gadiem. Kā Atis tiks galā ar šoku, ieraugot savu sievu novecojuši par vairākiem gadu desmitiem? Tāpat populārais mūziķis atklās, kāpēc neizdevās iepriekšējās laulības, kā dalīt naudu un ko vīrieša dzīvē var mainīt īstā sieviete! Intīma saruna par svarīgo ar Auzānu ģimeni slavenību pārvērtību raidījumā „Stāsts par mums“, jau šovakar plkst. 22:00 kanālā 360TV.