2022. gada 11. maijs, 15:18

Kosmētikas jaunumi: samtains anti-age krēms, trīskāršs serums un vēl mitrinošāks tonālais krēms

Pastaiga

"Pastaiga" apskata, kas jauns radīts dekoratīvās un kopjošās kosmētikas jomā.

Trīskāršs serums

Iepazīstiet Lancôme Rénergie H.C.F trīskāršo serumu, kura formulu veido hialuronskābe, vitamīns C + niacinamīds un ferulīnskābe! Šīs trīs spēcīgās sastāvdaļas nav iespējams apvienot vienā formulā, tāpēc tās tiek uzglabātas atsevišķi un jāsajauc īpaši iedarbīgā pretnovecošanas koncentrātā tieši pirms uzklāšanas uz ādas. Rezultāts – atjaunots ādas apjoms un kvalitāte, grumbu un tumšo pigmentācijas plankumu korekcija. Cena: 125 € (50 ml).

Vēl mitrinošāks

Sensai uzlabojis tonālā krēma Flawless Satin mitrinošo formulu, palielinājis SPF aizsargfiltra vērtību un padarījis produktu noturīgāku – nu krēms vairs neatstāj pēdas uz sejas aizsargmaskas. Bagātīgi mitrinošo formulu papildina gaismu izkliedējošas daļiņas, kas efektīvi koriģē ādas nepilnības, piešķirot tai zīdainu, nevainojamu izskatu. Jaunā līdzekļa nosaukumā meklē vārdu Moisture!

Anti-age atradums

Daudzfunkcionāls, grezns un samtains – trīs atslēgas vārdi, kas raksturo Biotherm Blue Pro-Retinol Multi-Correct krēmu. Ekskluzīvā Blue Pro-Retinol Biotech inovācija, maiga proretinola savienojums ar bioafīnu aļģu ekstraktu nodrošina nepārtrauktu atjaunošanu un nostiprināšanu visiem ādas tipiem. Āda tiek atjaunota, tā izskatās gludāka, vienmērīgāka un tvirtāka. Cena: 82,90 € (50 ml).

Pirms miega

Pretnovecošanas losjons Supreme Anti-Aging Skin Care Lotion ievada Sisley Supremÿa At Night ādas kopšanas rituālu, nevainojami sagatavojot ādu turpmākajiem kopšanas soļiem. Tas intensīvi mitrina, stimulē un tonizē, kā arī aktivizē naktij raksturīgos ādas atjaunošanās mehānismus. Losjons nav taukains, rada svaiguma sajūtu un padara ādu maigi samtainu.

foto: Publicitātes foto