2022. gada 18. janvāris, 13:19

Jauna roze "Chloé" dārzā, vīrišķīgs aromāts no "Prada" un mūsdienu varonis "Burberry Hero"

Pastaiga

"Pastaiga" apskata, kas jauns un interesants radīts smaržu pasaulē.

Balss spēks

Valentino smaržas Voce Viva Intensa ir oda daudzšķautņainai sievišķībai. Intensīvais ziedu aromāts godina katras sievietes unikālo balsi un aicina īstenot savus sapņus. Tava balss ir tavs spēks! Voce Viva aromātu vēstnese ir Lady Gaga – publikas elks, kura miljoniem fanu iedveš drosmi atrast savu īsto Es. Cena: 86,40 € (50 ml, EdP).

Jauna roze Chloé dārzā

Modernais Chloé koksnes un rožu smaržūdens Eau de Parfum Naturelle simbolizē atgriešanos pie tīrības un vienkāršības. Tas cildina patiesu sievišķību, kas harmoniski mainās mijiedarbībā ar dabu. Smaržas satur ar ētiskām metodēm iegūtus neroli, rozes, ciedra un citrona ekstraktus, arī iepakojums ir videi mazāk kaitīgs. Cena: 86,90 € (30 ml).

foto: Publicitātes foto

Avangards vīrietim

Prada Luna Rossa Ocean ir pavisam jauna ūdens smaržu kombinācija, kas radīta, izmantojot modernāko molekulārās destilācijas tehnoloģiju un paver vēl nepieredzētas intensitātes perspektīvas. Unikāls, atkarību izraisošs, vīrišķīgs aromāts, kura reklāmas kampaņas seja ir amerikāņu aktieris Džeiks Džilenhols. Cena: 70 € (50 ml, EdT).

foto: Publicitātes foto

Mūsdienu varonis

Burberry Hero simbolizē vīrieti, kurš tiecas pēc brīvības un personīgajām pārvērtībām, atbrīvojoties no visiem aizspriedumiem. Saplūstot spēkam un svaigumam, valdzinošajā aromātā iemirdzas dzirkstošie bergamotes akordi un uzmundrinošās kadiķa un melnā pipara notis. Intensīvu to padara trīs dažādu ciedru – Virdžīnijas, Atlantijas un Himalaju – siltās vidusnotis. Burberry Hero kontrastu spēku un skaistumu šo smaržu reklāmas kampaņā iemieso amerikāņu aktieris Ādams Draivers. Cena: 86 € (50 ml, EdT).

foto: Publicitātes foto
Burberry Hero kontrastu spēku un skaistumu šo smaržu reklāmas kampaņā iemieso amerikāņu aktieris Ādams Draivers.

Pie zemes atgriežoties

Bvlgari vīriešu smaržu kolekcijas jaunā aromāta Terrae Essence iedvesmas avots ir auglīgā Toskānas zeme, kas aicina apzināties savu izcelsmi un atklāt bagātību, kas plešas mums pie kājām. Koksnes un vetivera kompozīcija acumirklī uzbur saulainu Itālijas ainavu, savukārt Bvglari ekskluzīvais Terrae akords piešķir aromātam tā unikālās iezīmes. Cena: 106 € (100 ml, EdP).

foto: Publicitātes foto