2020. gada 27. oktobris, 06:00

"L’Oréal Professionnel Paris" un "Karl Lagerfeld" izziņo ekskluzīvu sadarbību un piesaka jauno "Steampod" ierobežotā daudzumā

Jauns.lv

PARĪZE, FRANCIJA (2020. gada 31. jūlijā) – L’Oréal Professionnel Paris un KARL LAGERFELD ar prieku paziņo, ka ierobežotā daudzumā tiks piedāvāts profesionāls tvaika matu veidotājs Steampod.

Šie divi ikoniskie zīmoli, kurus vieno Parīze, iedvesmojās no unikālā parīziešu stila, ko raksturo viegla elegance un avangardiskais gars. Lai piešķirtu šīs īpašības matiem, Steampod spēj radīt daudzveidīgu izskatu, padarot matus lokainus, viļņainus un taisnus, vienmēr saglabājot matu veselību. Sekojot idejai „mati kustībā”, šis produkts iemieso franču stila daudzšķautņaino būtību, nevis popularizē pieeju „viens der visiem”. 

STEAMPOD 3.0 PROFESIONĀĻU IETEIKUMI : «Savaldīt manus matus vienmēr ir bijis neiespējami. Taču nu vairs ne - ar SteamPod es varu viegli konktrolēt savus kuplos matus, iegūstot  mirdzošas lokas vai pilnīgi taisnus matus, kas nepieplok galvai.» 

•    Lai iegūtu dabiskas lokas, paņemiet plānu  matu šķipsnu, ielieciet to starp matu veidotāja  plāksnēm un aptiniet to ap rīku. Pēc tam ar rotējošām kustībām lēnām virziet matu veidotāju uz leju. Kad ir ieveidoti visi mati, izķemmējiet tos, lai iegūtu gludu loku efektu.

•    Lai iegūtu izcilu rezultātu, lēnām virziet matu veidotāju no saknēm uz matu  galiem. Jo lēnāka būs kustība, jo ātrāk iegūsiet rezultātu: ar vienu taisnošanas  reizi jūs iegūsiet izcili taisnus un  mirdzošus matus.

•    Pretstatā ķīmiski veidotiem matiem ar Steampod jūs atgūsiet savu dabisko  matu struktūru, vienkārši izmazgājot  matus ar šampūnu.

OPTIMĀLAM REZULTĀTAM. Pirms matu veidošanas vienmēr izķemmējiet tos, sadaliet pa  šķipsnām un rūpējieties par to, lai  bultiņas uz matu taisnotāja būtu  pavērstas virzienā uz leju - uz jūsu  matu galiem.

Produkts Steampod, kas būs pieejams ierobežotā daudzumā, apvieno L'Oreal Professionnel Paris un Karla Lāgerfelda inovatīvo prasmi radīt stilu un elegantu estētiku. Jaunais, izteiksmīgi melnais Steampod ir ne tikai plāns un viegls, bet tajā ir arī integrēta tvertne ūdenim, rotējošs vads un iebūvēta suka. Komplektā iekļauta pilnībā siltumizturīga mākslīgās ādas somiņa ar tekstūru vieglākai pārvadāšanai.

Anne Mašē (Anne Machet), starptautiskā ģenerāldirektore, L’Oréal Professionnel Paris: “KARL LAGERFELD un L’Oréal Professionnel Paris vieno pionieru gars un mīlestība pret parīziešu stilu. Pateicoties tam, Parīzē tika dibināts L’Oréal Professionnel, laika gaitā radot visu frizieriem nepieciešamo un kļūstot par matu kopšanas speciālistu uzticamāko zīmolu. Ar Steampod mēs piedāvājam iespēju ieveidot matus divreiz ātrāk, bez liekas piepūles, vienlaikus iegūstot divreiz gludākus matus, nekā lietojot parasto matu veidotāju. Tas radikāli mainīs dzīvi ikvienam, kurš mīl rūpēties par saviem matiem. Mēs ar lielāko prieku sadarbojamies ar KARL LAGERFELD komandu, lai radītu jaunu pieeju parīziešu stilam. Šis ierobežotā daudzuma produkts būs labākā dāvana nākamajā svētku sezonā.”

foto: Publicitātes foto

Karolīne Lebāra (Caroline Lebar), Imidža un komunikāciju vadītāja, KARL LAGERFELD: “KARL LAGERFELD zīmola pamatā ir sadarbības gars, mēs esam patīkami satraukti, atkal sadarbojoties ar L’Oréal ģimeni, tikai šoreiz ar L’Oréal Professionnel Paris Steampod projektā. Mēs pārstāvam iekļaujošas vērtības, esam kaislīgi novatori un lepojamies ar savām parīziešu saknēm. Mēs ar nepacietību gaidām iespēju paplašināt KARL LAGERFELD daudzveidīgo dzīves stila preču piedāvājumu, papildinot to ar matu veidošanas piederumu kategoriju un daloties šajā ekskluzīvajā produktā ar mūsu globālo zīmola kopienu.”

Steampod ierobežotā daudzumā būs pieejams frizieru salonos un atsevišķos skaistuma preču veikalos un interneta veikalos.