foto: AFP/Scanpix
Karla Lāgerfelda mazie mīluļi - 9 gadus vecais krustdēls un slavenā kaķene
2019. gada 14. maijs, 16:32

Karla Lāgerfelda mazie mīluļi - 9 gadus vecais krustdēls un slavenā kaķene

Pastaiga

“Neesmu gribējis pats savus bērnus, jo tā man šķiet pārāk liela atbildība, bet viņš ir tāds mazdēls, kādu es būtu vēlējies, – asprātīgs un pašpārliecināts,” modes imperators Karls Lāgerfelds stāstīja par savu deviņgadīgo krustdēlu Hadsonu Krēnigu, modeļa Breda Krēniga dēlu, kurš regulāri piedalījās Chanel modes skatēs.

Hadsons, kuram labi padodoties orientēties foršākajos veikalos un slavenību dzīves aktualitātēs, bija viņa mazais mīlulis.

foto: Masato Onoda/WWD/REX/ Vida Press
Hudson Kroenig, Chanel Metiers d’Art, 2018. – 1019.

Būdams vientuļnieks, dzīves nogalē Lāgerfelds ģimeni sev uzprojektēja pats un tajā iekļāva ne vien krustdēlu, bet arī Siāmas kaķeni Šupeti.

foto: CAMERA PRESS/CAMERA PRESS / Vida Press
Chanel, pavasaris/vasara 2018.

“Viņa ir mierīga, jautra, smieklīga un gracioza. Uz viņu ir patīkami skatīties, un viņa labi prot nerunāt,” smīkņājis saimnieks.

foto: Vida Press

Šupetei ir savas auklītes, šoferis, draudzenes, tostarp supermodele Kara Delaviņja. Un, kā viss, kam modes ģēnijs reiz bija pieskāries, viņa ir populāra un komerciāli veiksmīga būtne.

Kaķenes Instagram kontam @choupettesdiary ir 299 000 sekotāju, tviterī – 52 800, tai ir veltītas fotogrāmatas, meikapa līnija Shu Uemura.

Vēl vairāk – Šupete ir Opel un General Motors vēstnese, un, protams, kaķa amizantais attēls rotā Lāgerfelda radītos aksesuārus un apģērbu.