foto: Shutterstock
Meikapa aktualitātes. Uzmanības centrā: skropstas un metāliskie toņi
2017. gada 30. oktobris, 12:29

Meikapa aktualitātes. Uzmanības centrā: skropstas un metāliskie toņi

Pastaiga

Dekoratīvā kosmētika šobrīd spēlējas ar metāliskiem toņiem, un to iedvesmo arī laiks pēc tumsas iestāšanās. "Pastaiga" vēstī par interesantākajiem meikapa jaunumiem.

Spēles ar metāliskumu

Dior rudens/ziemas dekoratīvās kosmētikas kolekcija ataino sezonas aktuālāko tendenci – metāliskumu, aicinot spēlēties ar tekstūru kontrastiem. Kolekcijas jaunums – acu un lūpu krēmveida ēnas ar noturīgiem krāsu pigmentiem un metālisku finišu. € 61,20 (ēnas), € 37,30 (lūpu krāsa), € 26,65 (nagu laka), € 24,50 (acu/lūpu ēnas).

foto: no publicitātes materiāliem

Nakts aizsegā

Givenchy rudens/ziemas meikapa kolekciju L’Autre Noir iedvesmojis laiks pēc tumsas iestāšanās. Tajā dominē piesātināti sarkani un violetie toņi, bet galvenais jaunums ir divu toņu lūpu krāsa, kas dod iespēju veidot lūpu krāsojumu ar tumšāku kontūru. € 37 (lūpu krāsa).

Uzmanības centrā skropstas

Yves Saint Laurent Beauty laidis klajā spilgtu, elektrizējošu toņu skropstu tušu kolekciju Mascar Vinyl Couture. Tuša ir noturīga, bet tās patentētā birstīte palielina skropstu apjomu, pagarina, piepaceļ un stiprina tās. € 35,50

foto: no publicitātes materiāliem

Ideālam grima pamatam

Zīmola Sensai jaunā kolekcija ādas pamattonim uzrunā ar vieglām, patīkamām tekstūrām, kas ļauj iegūt patiešām dabīgu grimu. Kombinējot grima bāzi ar  atbilstošu tonālu līdzekli, izgaismotāju un birstošo pūderi, sejas āda izskatās atpūtusies, svaiga un mirdzoša. Produkti  nodrošina vienmērīgu klājumu, bez smaguma sajūtas. € 48–53.

Tēmas