foto: Publicitātes
Dažas tīkamas lietiņas - šīs vasaras jaunumi matiem, skropstām un nagiem
2017. gada 16. augusts, 06:25

Dažas tīkamas lietiņas - šīs vasaras jaunumi matiem, skropstām un nagiem

Pastaiga

Skaistuma jaunumu apskatu piedāvā Una Ulme no dzīvesstila žurnāla "Pastaiga".

foto: Publicitātes

Nevainojamam klājumam un tonim

"Givenchy" skropstu tuša "Noir Interdit" izceļas ar inovatīvu, 90° leņķī izliecamu birstīti, kas nodrošina iespēju nokrāsot pašas skropstu saknes. Tādējādi katrai skropstai tiks piešķirts maksimālais garums un blīvums. Tušas sastāvā iekļauts jaunākās paaudzes melnais pigments – sevišķi izteiksmīgam tonim. Cena: € 33,50.

foto: Publicitātes

Matu aizsardzībai no saules

Domājot par sejas un ķermeņa aizsardzību no saules, neaizmirsti par matiem! Vasarā tos ietekmē ne tikai UV stari, bet arī sviedri, baseina ūdens hlors un jūras sāļums. "Schwarzkopf Professional" jaunā līnija "BC SUN Protect" satur UV filtrus, antioksidantus un aminoskābes atjaunojošu tehnoloģiju, kas palīdzēs aizsargāt matus un galvas ādu visas vasaras garumā. Cenas: € 10,30 (šampūns) € 17,00 (eļļa un maska), €  8,35 (kondicionieris).

foto: Publicitātes

Eļļas matu barošanai

Matu kosmētikas zīmola "Aloxxi" līnija "Essential 7 oils" ar augu eļļām un antioksidantiem noderēs sausu un novājinātu matu kopšanai. Jojobas, valriekstu, olīvu, vīnogu, saulespuķu, ģerānijas un muskatsalvijas eļļas baro matus, uzlabo to elastību un aizargā no UV stariem. Cenas: € 10,85 (šampūns), € 11,85 (kondicionieris), € 12,80 (spīduma sprejs).

foto: Publicitātes

Nekādas pinkas pēc peldes!

Jaunajās ķemmēs "Tangle Teezer Compact Styler" košākās neona krāsas apvienojušās piedzīvojumiem bagātai vasarai! Divu garumu sariņu tehnoloģija nodrošina slīdēšanu cauri slapjiem matiem bez piepūles, bet kompaktais izmērs ļauj ķemmi ietilpināt pat nelielā rokasssomiņā. Cena: € 19,90.

foto: Publicitātes

Aizbēgt no ikdienas

Pašmāju zīmola "Kinetics" jaunā vasaras nagu laku kolekcija Escape aicina aizbēgt no visa un doties negaidītās brīvdienās. Kolekciju iedvesmojusi vasaras saule, ballītes un krāsaini kokteiļi. Lakas ir noturīgas, ar izcilu spīdumu, bet jaunās paaudzes 3D otiņa padara uzklāšanu neticami vieglu. Cena: € 6,40.