foto: Shutterstock
Galvenie toksīni, kas ierosina vēzi, un kā tu no tiem vari atbrīvoties
Esi vesels
2023. gada 17. aprīlis, 06:32

Galvenie toksīni, kas ierosina vēzi, un kā tu no tiem vari atbrīvoties

"Ko Ārsti Tev Nestāsta"

Viens no galvenajiem vēža izraisītājiem ir vides toksīni. Ir 13 veidi, kā no tiem iespējams attīrīt organismu.

Diemžēl mēs visi peldamies ķīmikāliju jūrā. Katru dienu mūs ieskauj tūkstošiem toksisku ķīmisku vielu, un zinātniskajos pētījumos turpina atklāt šo savienojumu iespējamo toksisko ietekmi uz mūsu ķermeni. Nav brīnums, ka cilvēku, kam šīs negatīvās iedarbības dēļ diagnosticē autoimūnas slimības, vēzi un citas nopietnas hroniskas slimības, kļūst arvien vairāk. Citiem vārdiem, šie toksīni negatīvi ietekmē mūsu veselību un labsajūtu.

Tomēr viss nav tik slikti, kā šķiet. Mēs visi jau šodien pat varam veikt profilaktiskus pasākumus, lai atbrīvotu savu ķermeni un vidi no toksīniem, kuri var palielināt vēža un citu slimību attīstības iespējas. Daudz ko var viegli īstenot mājās. Tiesa, ja nepieciešama sarežģītāka terapija un ārstēšana, var būt vajadzīga kvalificēta integratīvās medicīnas speciālista palīdzība, kurš labi pārzina detoksikācijas metodes.

Galvenie toksīni, kas ierosina vēzi

Ir vairāki toksīni, par kuriem ir zināms, ka tie ir saistīti ar vēzi. Aplūkosim dažus no visbiežāk sastopamajiem un svarīgākajiem un apspriedīsim pasākumus, ko varam veikt, lai samazinātu vai novērstu to ietekmi.

Nākamā lapa: Smagie metāli