foto: Publicitātes
Es attīrīju savu organismu, un svars sāka samazināties neticami viegli!
2018. gada 15. novembris, 06:00

Es attīrīju savu organismu, un svars sāka samazināties neticami viegli!

Karlīna Timofejeva

Līza Marija strādā par administratori autoservisā. „Vienā brīdī mans svars bija sasniedzis pat 94 kilogramus, un tad es sapratu, ka man ir jārīkojas“, – viņa stāsta.

„Kad mans svars bija sasniedzis 94 kilogramus, sapratu, ka man kaut kas jādara. Mani ieinteresēja organisma attīrīšana un detoksikācija, jo uzzināju, ka, attīrot organismu, ir daudz vieglāk tikt vaļā no liekā svara. Ar organisma attīrīšanu un detoksikāciju vēl nebiju saskārusies, tādēļ nešauboties nolēmu to izmēģināt.“

Nopirka „BodyDrain®“ tabletes

„Kad žurnālā izlasīju par skandināvu „BodyDrain detox“ plānu, nolēmu to izmēģināt. Aptiekā saņēmu arī vairākus lieliskus padomus: dzert daudz ūdens un ēst mazāk saldumu. Pēc neilga laika radās vairāk enerģijas – sajutos gluži kā pēc sportošanas. Katru reizi, palūkojoties uz svara rādītāju, guvu arvien lielāku iedvesmu turpmāk ievērot „BodyDrain detox“ plānu.“

Izmainīja dzīvesveidu

To, ka savulaik nolēmusi ievērot skandināvu „BodyDrain detox“ plānu, tagad Līza Marija nepavisam nenožēlo: „Vispirms radās vairāk enerģijas, zuda tieksme ēst saldumus, sajutos daudz vieglāka. Pēc kāda laika mana mamma pat sāka uztraukties – viņa domāja, ka man radušies ēšanas traucējumi. Es viņai paskaidroju, ka ievēroju diētu un organisma attīrīšanas režīmu, kas arī veicina svara samazināšanos.“

Kontrolē savu svaru

„Tagad es jūtos daudz vieglāka, tievāka un priecājos, ka varu pirkt 38./40. izmēra drēbes. Nevēlos pat atcerēties, ka agrāk man derēja vismaz 46./48. izmēra apģērbs. Ir tik ļoti jauki izmest ārā vecās drēbes kopā ar lieko svaru!“

foto: Shutterstock

Kādēļ ir jāattīra organisms?

Notiekot dabiskajiem vielmaiņas procesiem, organismā izveidojas nevajadzīgas vielas – toksīni, sārņi, pārlieku liels šķidrumu daudzums. Katru dienu organismam ir jālikvidē aptuveni divi kilogrami nevajadzīgu vielu, kas tiek pārstrādātas aknās un izvadītas no organisma caur nierēm, ādu un zarnu traktu. Ja dabiskās aknu, nieru, ādas un gremošanas sistēmas funkcijas palēninās, kļūst neticami grūti tikt vaļā no dažiem liekajiem kilogramiem, pat ievērojot diētas un badojoties.

Oriģināls skandināvu organisma attīrīšanas kurss – „BodyDrain“

„BodyDrain“ ir uztura bagātinātājs, kas tiek izgatavots Zviedrijā. „BodyDrain“ tablešu sastāvā ir rūpīgi izpētīti un zināmi augu ekstrakti: sparģeļu, artišoku, pieneņu, nātru, mārsila, seleriju u. c. Ir labi zināms, ka artišoki palīdz saglabāt detoksikācijas funkciju, veicina gremošanas sulas izdalīšanos, normālu aknu darbību un zarnu trakta stāvokli. Selerijas palīdz uzturēt normālu gremošanas sistēmas darbību.

Radiet brīnumu kopā ar „BodyDrain“!

„BodyDrain“ organisma attīrīšanas plānu ir viegli ievērot, tas ir vienkāršs, un starp citu, tā laikā nav nepieciešams badoties. Tiek ieteikts dzert „BodyDrain“ tabletes vismaz divdesmit dienu, kā arī nodrošināt daudzveidīgu un sabalansētu uzturu un veselīgu dzīvesveidu.

Kur iegādāties „BodyDrain“?

Oriģinālās „BodyDrain“ tabletes varat iegādāties aptiekās vai ražotāja interneta mājas lapā www.newnordic.lv. Ja vēlaties saņemt plašāku informāciju apmeklējiet interneta vietni www.newnordic.lv.

foto: Publicitātes

VIENREIZĒJA ATLAIDE LASĪTĀJIEM
Pērciet „BodyDrain“ ražotāja interneta veikalā un saņemiet 25% atlaidi. Nodrošinam arī bezmaksas piegādi sadarbībā ar Omniva.
www.newnordic.lv
Atlaides kods: BODY18

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar New Nordic