foto: RSPCA
Londonas metro stacijā atrod pamestu jūrascūciņu
Londonas metro stacijā atrod pamestu jūrascūciņu.
Mūsu mīluļi
2024. gada 4. marts, 15:16

Londonas metro stacijā atrod pamestu jūrascūciņu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/The Guardian

Pie Londonas austrumu metro stacijas tika atrasta pamesta jūrascūciņa ar zīmīti: "Man ir nepieciešams jauns saimnieks."

Stacijas darbinieki atklāja, ka dzīvnieks vārdā "Disko cūka" atrodas būrī, kuram pielīmēta papīra zīmīte ar aicinājumiem to paņemt aizgādībā jaunam saimniekam.

Karaliskā dzīvnieku nežēlības novēršanas biedrība (RSPCA) atsacīšanos no mājdzīvnieka raksturoja kā “neticami nežēlīgu rīcību”.

Labdarības organizācija paziņoja, ka grauzējs, vecumā no sešiem līdz 12 mēnešiem, ir atstāts neaizsargātā situācijā, lai gan viņam bija jāatrodas starp cit;am jūrascūciņām.

Labdarības organizācija aicināja ar to sazināties ikvienu, kam ir informācija par notikušo.

“Ja šie dzīvnieki paliek bez citu jūrascūciņu kompānijas, to attīstība var aizkavēties un dzīvnieciņš var būtiski ciest,” sacīja RSPCA inspektors Šahnazs Ahmads.

"Jūrascūciņa gan šķita vesela un labi aprūpēta,” piebilda Ahmads, kurš atbrauca pakaļ dzīvniekam un nogādāja to RSPCA centrā. “Ļoti skumji, ka kāds šādā veidā ir pametis savu mājdzīvnieku,” viņš sprieda.

“Mēs mudinām cilvēkus vērsties pie vietējām dzīvnieku labturības un labdarības organizācijām, lai saņemtu palīdzību mājdzīvnieku aprūpē, nevis atstāt tos tādā neaizsargātā situācijā, kādā patlaban atradās šī cūciņa,” viņš norāda.

Stacijas darbinieki būri ar dzīvnieciņu atklāja vietā, kur nebija uzstādītas videonovērošanas kameras,