Garšīgi
2023. gada 20. decembris, 06:36

VIDEO: pica krišnaītu ēstuvē?! Rihards Lepers ar Sandu Dejus slepeni ieturas restorānā "Rāma"

Jauns.lv

Lai ko arī teiktu “Google” un sociālo tīklu analītiķi, “vietas, kur labi paēst par sakarīgu cenu” ir patiesā vismeklētākā lieta latviešu vidū. Un katram no mums ir stāsti par leģendārām ēstuvēm, kuras caur vēderu atradušas ceļu uz mūsu sirdi. Nu populārais aktieris Rihards Lepers, bruņojies ar izsalkumu, slēpto kameru un “īpašo gurmana galdu”, dosies uz šīm vietām, lai ēstu un novērtētu.

Raidījumā “Vietējais gurmans” Rihards Lepers apciemo unikālas, tautā mīlētas ēstuves un restorānus, kas iemantojuši slavu ar prasmi pagatavot un pasniegt.

Ikreiz Rihardam Leperam uz ēšanu piebiedrojas kāda cita sabiedrībā zināma persona. Šī gan nav apmaksāta reklāma – ciemošanās notiek vienkāršu ēdāju aizsegā, līdzi ņemot slēpto kameru, kas ļaus iemūžināt maltīti un kopējo pieredzi.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Rihards uz pusdienām Rīgas centrā uzaicināja "Radio SWH" personību Sandu Dejus.

Jaunākajā sērijā Rihards uz pusdienām Rīgas centrā uzaicināja “Radio SWH” personību Sandu Dejus. Tikšanās vieta – leģendārais veģetārais Rīgas restorāns “Rāma”.

“Iedomājieties, ka Rīgas kņadā iespējams saklausīt vieglos un siltos Indijas ritmus un nogaršot dažādus neparastus veģetāros ēdienus!” – tā sevi internetā piesaka šis lokāls.

Rihards Lepers ar Sandu Dejus slepeni ieturas restorānā “Rāma”

Jaunākajā sērijā Rihards uz pusdienām Rīgas centrā uzaicināja “Radio SWH” personību Sandu Dejus. Tikšanās vieta – leģendārais veģetārais Rīgas restorāns ...

gallery icon

Mūsu duets nogaršoja picu, desertu un šajā restorānā piedāvātos veģetāros ēdienus, kuros gaļa aizstāta ar veģetāriešiem pieņemamu alternatīvu, tostarp sojas gulašu.

Ēdāju viedokļi ļoti atšķīrās, taču deserts, pēc abu domām, šajā vietā esot izcils. “Rāma” piedāvājumu Rihards un Sanda nobaudīja turpat ārā uz līdzi paņemta galdiņa.

Kā Rihardam Leperam ar Normundu Rutuli gāja brančā leģendām apvītajā vietā "Šašliki Mangaļos", skaties šeit.