Garšīgi
2023. gada 6. decembris, 05:59

VIDEO: cik garšīgi ir "Šašliki Mangaļos"? Rihards Lepers ar slēpto kameru vērtē leģendārās ēstuves

Jauns.lv

Lai ko arī teiktu “Google” un sociālo tīklu analītiķi, “vietas, kur labi paēst par sakarīgu cenu” ir patiesā vismeklētākā lieta latviešu vidū. Un katram no mums ir stāsti par leģendārām ēstuvēm, kuras caur vēderu atradušas ceļu uz mūsu sirdi. Nu populārais aktieris Rihards Lepers, bruņojies ar izsalkumu, slēpto kameru un “īpašo gurmana galdu”, dosies uz šīm vietām, lai ēstu un novērtētu.

Pārraidē "Vietējais gurmans" Rihards Lepers apkopos stāstus par unikālām, tautā mīlētām ēstuvēm un restorāniem, kas iemantojuši slavu ar prasmi pagatavot un pasniegt.

Tad aktieris dosies uz šīm vietām, lai objektīvi novērtētu kā ēdienu, tā attieksmi. Ikreiz Rihardam Leperam uz ēšanu piebiedrosies arī kāda cita sabiedrībā zināma persona.

foto: Ekrānuzņēmums
Uz branču Rihards Lepers līdzi ņēma pazīstamo dziedātāju Normundu Rutuli.

Šī nebūs apmaksāta reklāma, jo ciemošanās notiks vienkāršu ēdāju aizsegā, līdzi ņemot slēpto kameru, kas ļaus iemūžināt maltīti un kopējo pieredzi.

”Vietējais gurmans” savu verdiktu par ēdienu un ēstuvi paudīs ar vienu no četriem vērtējumiem: "prīmā", "feini", "izsalkušam derēs" vai "labāk būtu paēdis mājās".

Pirmā pieturvieta šajā ēstgribētāju šovā – leģendām apvītā vieta “Šašliki Mangaļos”, kas šī sulīgā gaļas ēdiena cienītāju vidū jau sen tiek uzskatīta gluži vai par svētvietu.

Uz branču Rihards Lepers līdzi ņēma pazīstamo dziedātāju Normundu Rutuli. Abi nogaršoja vistas un jēra gaļas šašliku.

Šis lokāls, kurā cilvēki tiek ēdināti jau 30 gadu, vilties nelika, ar savu patīkamo vienkāršību un meistara marinēto un cepto šašliku izpelnoties ļoti augstus vērtējumus.