Nekur nav tik labi kā mājās Ziemassvētkos
Noderīgi ikdienā
2022. gada 21. decembris, 17:19

Nekur nav tik labi kā mājās Ziemassvētkos

Reklāmas projekts

Mūsu maņas veido mūsu pasauli, tās bagātina katru mīļu brīdi ar spilgtiem iespaidiem un tikko jaušamām niansēm.

Kas mūsu maņām ir Ziemassvētki? Karstvīna smarža, mīļa melodija, pikantas piparkūkas uz mēles, ciešs apskāviens. Tieši tik vienkārši.

Kas mūsu maņām ir mājas? Svaiga, smaržīga gultasveļa, silta, glāsmaina vanna, kafija ar kanēli un pienu, piparmētru tēja ar medu. Ieelpo siltos garaiņus un sajūti, kā Tevi pārņem miers un omulība. Jā, jau atverot ārdurvis, mēs sajūtam – smaržo kā mājas. Tas, protams, ir brīnišķīgi, ja šo smaržu rada pīrādziņi un ābolkūka, kas visu dienu tapusi cepeškrāsnī, bet realitāte biežāk ir cita. Mēs skrienam, esam iegrimuši darbos, bet tik un tā gribam atgriezties omulīgās mājās. Ēterisku un īpašu mājas aromātu var radīt arī smaržas, kas turklāt ir skaists interjera aksesuārs.

DOUGLAS veikalos pieejamas zīmolu RITUALSSTENDERSDURANCE u.c mājas smaržas ar dažnedažādiem aromātiem – gan liegiem un neuzbāzīgiem, gan spēcīgiem un izteiksmīgiem. Starp citu – iegādājami arī aromāti automašīnai, kas var būt lieliska dāvana vīrietim.

STENDERS Mediterranean Blue Reed Diffuser (“Vidusjūras zilais” mājas aromāts)

LE PRIUS Room Fragrance Citrus (Citronu smarža telpām)

Rituals Karma Mini Fragrance Sticks (Aromātiskie minikociņi)

Skaista dāvana savai mājvietai ir aromātiskā svece. Lavandas svece guļamistabā, kas noskaņo uz saldu, dziļu miegu. Ingvera un citrusu svece viesistabā – mundrumam un enerģijai. Turklāt sveces liesmiņa rada īpašu noskaņu, dzīva uguns nomierina, sasilda un piepilda mājas ar omulību.

Arī sveces plašā klāstā nopērkamas DOUGLAS veikalos.

ERBARIO TOSCANO Black Pepper (Aromatizēta svece - roku darbs)

Atceries, ka patīkamu mājas aromātu iespējams radīt arī savām rokām. Ja ir vēlme un laiks, tas nebūt nav grūti. Piemēram, saspraužot apelsīnā krustnagliņas, Tu piepildīsi telpu ar neuzbāzīgu Ziemassvētku aromātu. Skaistu smaržu var panākt arī, uz lēnas uguns katliņā vārot šķēlēs sagrieztu apelsīnu, kanēļa standziņas, rozmarīna zariņus un dzērvenes. Vai iededzot tējas sveci trauciņā, kas piepildīts ar kafijas pupiņām. Galu galā jācep piparkūkas un ābolu-kanēļa rausis.

Šis ir īsteni piemērots laiks tam, lai radītu jaunus skaistumkopšanas rituālus mājas apstākļos un iemācītos parūpēties par sevi lēni un nesteidzīgi.

Netaupi laiku sevis palutināšanai, izbrīvē mirkli ikdienas skrējienā un ieej siltā, smaržīgā vannā ar kādu no STENDERS vai DOUGLAS HOME SPA vannas produktiem. Skrubis, vannas bumba, grāmata, smaržīga svece, nomierinoša mūzika – tas ir izcils komplekts relaksējošam vakaram, lai pēc tam laistos saldā miegā ar zīda acu masku pār acīm.

STENDERS Gift Set Golden (Dāvanu komplekts ''Zelts'')

DZINTARS Gift Set Bath Foam and Body Cream (Komplekts vannas putas un ķermeņa krēms)

Lai arī Adventes laiks jau ir sācies, Tu vēl vari pagūt iegādāties DOUGLAS  Adventes kalendāru, kas katrā lodziņā slēpj nelielu, jauku pārsteigumu. Šī var būt lieliska dāvana vai varbūt iepriecinājums sev pašai. Tu esi pelnījusi atpūsties!

Douglas Advent Calendar (Adventes kalendārs)

Lai Tavas mīļās mājas piepildās ar svētku priekšvēstnešiem, kas iepriecina tieši Tevi un Tavus mājiniekus. Gaismiņu virtenes, sveces un mūzika. Lai tumšā debess aiz loga spoži kontrastē ar silto, smaržīgo un gardo omulību Tavās mājās. Lai silti mājās un sirdī!

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv