Dzēriens, kurš palīdzēs tikt pie slaida vidukļa
Ja ik vakaru nenoslinkosi pagatavot un iedzert šo veselīgo dzērienu, organisms teiks tev paldies - un pavisam drīz manīsi rezultātus: vēderiņš kļūs slaidāks.
2016. gada 15. februāris, 12:46

Dzēriens, kurš palīdzēs tikt pie slaida vidukļa

Jauns.lv

Tie, kuri mēģina tikt vaļā no tauciņiem vidukļa zonā, zina, cik grūti to ir izdarīt. Naturalcuresandhomeremedies.com piedāvā ļoti vienkāršu veidu, kā tikt pie vēlamā rezultāta. Vajag tikai ik dienu tieši pirms gulētiešanas izdzert glāzi šā dzēriena, un rezultāti nebūs ilgi jāgaida.

Miegā vielmaiņa darbojas lēnāk nekā nomodā, taču šis dzēriens to paātrinās. Kamēr gulēsi, organisms dedzinās kalorijas.

Ēdiens ir arī vienkārši pagatavojams – tam nevajag ne daudz laika, ne īpašus produktus.

Dzēriena recepte

Sastāvdaļas

Buntīte svaigu pētersīļu un koriandra

1 citrons

1 svaigs gurķis

1 tējkarote alvejas sulas

1 tējkarote rīvēta svaiga ingvera

½ glāze ūdens

Gatavošana

Kā jau minēts, ēdiena gatavošana ir ļoti vienkārši – vajag visus produktus salikt blenderī un labi samaisīt.

Lietošana

Lai panāktu vēlamo rezultātu, šis dzēriens, kas palīdz atbrīvoties no tauciņiem uz vēdera, jāiedzer vakarā pirms gulētiešanas. Tas darbosies visu nakti.

Kā gan šis dzēriens var sadedzināt kalorijas, jūs vaicāsiet? Paskaidrojam: to paveic tā sastāvā esošie produkti:

Pētersīļi un svaigs koriandrs

Šajos garšaugos ir ļoti daudz antioksidantu – minerālvielu un vitamīnu, kuri ne vien ir noderīgi veselībai, bet arī palīdz sadedzināt taukus.

Citrons

Citrons lieliski palīdz atbrīvoties no toksīniem, kas organismā sakrājas, sadegot taukiem. Citronos ir arī daudz C vitamīna – tāpat kā citos citrusaugļos.

Gurķi

Arī gurķi ļoti veiksmīgi palīdz dedzināt taukus vidukļa zonā. Tie noder arī kā veselīga uzkoda, jo tajos ir daudz ūdens, šķiedrvielu un tikai 45 kalorijas.

Alvejas sula

Alvejas sulā ir ļoti daudz antioksidantu, kas samazina brīvo radikāļu veidošanos organismā un palēnina iekaisuma procesus. Turklāt alveja veicina lielāku enerģijas patēriņu, tādējādi dedzinot kalorijas.

Ingvers

Ingvera sastāvā ir ļoti svarīgas minerālvielas, piemēram, magnijs, kalcijs, dzelzs, fosfors, kālijs un citi. Tāpat arī vitamīni - B1, B2, B3, B5, B6, B9, kā arī C un E vitamīni. Tas palīdz dedzināt taukus, paātrina vielmaiņu un veicina gremošanas sistēmas darbību, novēršot aizcietējumus.

Ja regulāri vakarā pirms gulētiešanas dzersi šo veselīgo dzērienu, organisms teiks tev paldies, turklāt jau pavisam drīz varēsi priecāties par rezultātiem – slaidāku un plakanāku vidukli.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock