Rihards Lepers: "Pavasarī mēs pēkšņi sākam viens otram smaidīt"
“Varbūt marinētie gurķīši ir jāpaliek malā un jāpaskatās, kas stāv svaigo dārzeņu plauktos!” smejoties saka Rihards.
2016. gada 20. aprīlis, 12:00

Rihards Lepers: "Pavasarī mēs pēkšņi sākam viens otram smaidīt"

Jauns.lv

Rihardu Leperu esam pieraduši redzēt smaidīgu un enerģijas pilnu. Taču kā Rihardam tas izdodas arī pavasarī, kad neviens vien no mums saskaras ar pavasara nogurumu? To jautāsim viņam pašam, cenšoties atklāt enerģiska pavasara noslēpumu!

Pavasaris nāk ar vairākām pozitīvām vēsmām, uzskata Rihards – dienas kļūst saulainākas un siltākas un cilvēki smaidīgāki! Tas ir laiks, kad Rihards labprāt automašīnu nomaina pret moto transportu vai velosipēdu un cenšas pēc iespējas vairāk laika pavadīt ārpus telpām, svaigā gaisā. Tieši svaigais gaiss un āra aktivitātes, ko pavasarī mēdzam ikdienā baudīt daudz vairāk, dod enerģiju, iedvesmo un rada pavasara sajūtu, saka aktieris.

Vitamīni pret nogurumu

Tomēr ziemas mēneši un tumšais laiks atstāj savu iespaidu, tādēļ pavasarī Rihards iesaka papildināt organisma vitamīnu krājumus un censties maksimāli daudz uzturā lietot svaigus produktus. “Varbūt marinētie gurķīši ir jāpaliek malā un jāpaskatās, kas stāv svaigo dārzeņu plauktos!” smejoties saka Rihards.

Vitamīnu un enerģijas devai lieliski noder citrusaugļi un to svaigās sulas. Apskatīsimies, kā Rihards gatavo “Pure citrus” kokteili! Tā pagatavošanai nepieciešami divi greipfrūti, divi apelsīni, četri mandarīni un divi laimi – pietiks vairākām glāzēm!

Rihards Lepers gatavo

Smaids iedvesmo smaidu

“Pelēkajos ziemas mēnešos, kad ātri paliek tumšs un ārā ir pelēks, kad nav tās ziemas saulainās dienas, tad cilvēki paši arī paliek tādi pelēcīgi un ierāvušies sevī. Taču pavasarī vismaz Rīgā cilvēki kļūst smaidīgāki. Latvijā ļoti spilgti novērojams tas, ka tikko kā parādās saule un siltāks gaiss, tā mēs pēkšņi sākam cits citam smaidīt, un tā, manuprāt, ir tā patīkamākā pārvērtība. Pēkšņi mēs ieraugām, ka mums blakus ir arī kaimiņi, kolēģi un draugi un varam viņiem pasmaidīt,” savos pavasara novērojums dalās Rihards.

Vajag vienkārši izbaudīt!

Aktieris mums atgādina – lai iemīlētos, nav vajadzīgs pavasaris. Tāpēc varbūt no pavasara neko nevajag gaidīt, bet vienkārši baudīt un izmantot katru saulaino brīdi, lai uzlādētu sevi jaunai dienai un jauniem darbiem!

Sagatavojies pavasarim!

Rihards Lepers izaicina arī Tevi uz svaigām un veselīgām pārmaiņām – piedalies FB akcijā #Philips #SagatavojiesPavasarim, un varbūt tieši Tu iegūsi jauno Philips šķiedrvielu sulu spiedi Philips Avance Micro Juicer. Vairāk informācijas šeit!

Galerijas foto tapuši mājīgajās “Viesistabas” telpās.


Raksts tapis sadarbībā ar Philips / Publicitātes foto