Katrīna Puriņa: "Pavasarī sievietēm ir mazliet jāsapucējas!"
2016. gada 25. aprīlis, 12:00

Katrīna Puriņa: "Pavasarī sievietēm ir mazliet jāsapucējas!"

Jauns.lv

Smaidīgā dūla Katrīna Puriņa, kas šo sestdien svinēs jubileju, ļoti gaida pavasara siltumu un atzīstas: “Esmu pavasara cilvēks!”. Taču kā “pavasara cilvēki” pārcieš ziemas periodu un kur smeļas pavasara enerģiju? Jautāsim Katrīnai, kāds ir viņas pavasara enerģijas un labsajūtas noslēpums!

Katrīna ir dzimusi Jurģos, tādēļ katru gadu ar lielu nepacietību gaida dzimšanas dienas laiku un pavasari, kad atnāk siltums un ārā beidzot ir gaišs, un uzzied narcises. Starp citu narcises ir Katrīnas mīļākās puķes, jo vienmēr zied viņas svētkos. Pavasarī gribas uzplaukt, un, kā jau daudzas sievietes, arī Katrīna uzskata, ka tas ir laiks sapucēties, nolikt bezformīgās dūnu jakas skapī un uzvilkt kaut ko košu, sievišķīgu un skaistu.

Tā kā Katrīnai patīk braukt ar riteni, tad tas ir vēl viens pluss pavasarim, jo automašīnu var nomainīt pret velosipēdu, kā arī nodoties aktīvai laika pavadīšanai un sportošanai pilsētas parkos. Visa Katrīnas ģimene ļoti novērtē silto laiku pavasarī, apceļojot Latviju un aktīvi pavadot laiku svaigā gaisā. Arī bērni īpaši izjūt pavasari, saka Katrīna. Nesen meita atzinusi, ka gaiss jau smaržo pēc ceļojumiem.

Cīņa ar pavasara nogurumu

Taču pavasaris nāk arī ar zināmu noguruma devu. Katrīnai tas ir arī īpaši aktīva darba laiks – dzimst daudz bērniņu, tādēļ dūlai ir darba pilnas rokas. Lai pavasara darbiem, izklaidēm un aktivitātēm pietiktu enerģijas, ir svarīgi padomāt par veselīgu dzīvesveidu, uzsver Katrīna. “Manuprāt, pavasarī organisms pats jūt un prasa kaut ko veselīgāku – labi izgulēties, uzņemt daudz šķidruma un sulu, dārzeņus, augļus, vairāk fiziskās aktivitātes – braukšanu ar riteni, skriešanu, skrituļošanu, jogu!” saka Katrīna.

Katrīnai cenšas piekopt veselīgu dzīvesveidu, piemēram, atsakoties no gaļas uzturā. Īpašā cieņā katru pavasari Katrīnai ir bērzu un kļavu sulas, savukārt mikroelementus un vitamīnus viņa labprāt uzņem ar veselīgajām svaigajām sulām un zaļajiem kokteiļiem .

Labs mikroelementu, piemēram, kālija un magnija, avots ir arī mandeļu piens. To var iegādāties arī gatavu, taču visveselīgākais ir pašu pagatavots, ko gatavo no ūdenī izmērcētām mandelēm un ūdens. Noskatīsimies Katrīnas mandeļu piena pagatavošanas recepti!

  Pavasara padomi topošajām māmiņām

Arī topošajām un jaunajam māmiņām Katrīna iesaka izmantot pavasara veltes – vairāk izvēlēties sezonas produktus, dārzeņus un zaļumus, un censties nepieciešamos vitamīnus uzņemt ar veselīgu uzturu, nevis polivitamīnu veidā. Pavasaris ir bagāts ar veselīgām dabas veltēm, piemēram, bērzu un kļavu sulām. Tas ir arī laiks, kad lasīt priežu pumpurus, no kā var pagatavot sīrupu – dabīgu brīnumlīdzekli pret klepu.

Pavasaris ir krāsu laiks, uzsver Katrīna, kas iesaka ikvienam izbaudīt pavasara atnākšanu, ieviešot veselīgas un košas pārmaiņas gan savā uzturā, gan izskatā. Un dāviniet viens otram ziedus – narcises, hiacintes! Tās ir pavasara vēstneses!

Sagatavojies pavasarim!

Katrīna Puriņa izaicina arī Tevi uz svaigām un veselīgām pārmaiņām – piedalies FB akcijā #Philips #SagatavojiesPavasarim , un varbūt tieši Tu iegūsi jauno

Philips šķiedrvielu sulu spiedi Philips Avance Micro Juicer

. Vairāk informācijas šeit !

Galerijas foto tapuši mājīgajās “Viesistabas” telpās.


Reklāmas raksts sadarbībā ar Philips / Publicitātes foto

Tēmas