Mailija Sairusa pat Ziemassvētkus pārvērš pikantā trādirīdi. FOTO
Mailija Sairusa savos svētku koncertos provokatīvi dejo ar Santaklausu, iekniebj dibenā Ziemassvētku eglītei un iepliķē dejojošos ziemeļbriežus un elfus.
Slavenības
2013. gada 22. decembris, 07:06

Mailija Sairusa pat Ziemassvētkus pārvērš pikantā trādirīdi. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Mailija Sairusa (21) arī pirmssvētku laikā attaisno savu šogad iemantoto skandalozo slavu.

Tērpusies pieticīgos triko tērpos, Mailija Sasirusa ceļo pa dzimto ASV un sniedz svētku ieskaņu koncertus. Uz skatuves līdz ar solisti dejo „dzīvas” eglītes, Santaklauss, ziemeļbrieži un elfi.

Turnejas pirmajos koncertos Mailija ķērās pie pārbaudītajiem gājieniem un centās uz skatuves atkārtot pikanto deju, pateicoties kurai izpelnījās simtiem un miljoniem ļaužu nosodījumu MTV balvu vakarā. Šoreiz viņa provokatīvās kustības izpilda ar pašu Santaklausu.

Brīdī, kad šķita, ka Mailija ir izsmēlusi savas pikantās idejas, viņa šovam pievienojusi jaunu draiskulību. Floridā notikušajā koncertā Sairusa iepliķēja pa dibenu gan Ziemassvētku eglīti, gan dejojošos ziemeļbriežus.

Kādā brīdī Mailija gāja gar „eglīti”, pacēla viņas svārkus un koķeti ieknieba pēcpusē, bet pēc tam uzšāva pa dupsi triko tērptajam ziemeļbriedim.

Kādā citā koncertā laumiņa atdarīja Mailijai ar to pašu. Ņujorkas šovā viņa iepliķēja pa sēžamvietu pašu skandalozo dziedātāju.

Daži Mailijas uzvedībā jau saskatījuši zināmu līdzību ar uzmanību alkstošās seksbumbas Kortnijas Stodenas vulgāro Ziemassvētku fotosesiju, kurā tā piedalījās kopā ar vīru Dagu Hačisonu pirms diviem gadiem...

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press